Emilia Clarke Bolehkan Adegan Nude dan Menjadi Feminis, Terima Kasih Sangat Banyak

Emilia Clarke pergi dari seorang pelakon yang tidak dikenali kepada nama isi rumah, terima kasih kepada kejayaan Game of Thrones, tetapi dia tidak menyesal adegan bogel yang dia lakukan sejak Hari Satu. Malah, pemain berusia 30 tahun itu merasa diberkas oleh mereka.

“Ia tidak menghalang saya daripada menjadi feminis,” katanya Batu yang berguling. “Seperti, rasa apa? Ya, saya mempunyai maskara, dan saya juga mempunyai IQ tinggi, jadi dua perkara itu boleh menjadi satu dan sama. “

Emilia Clarke - Game of Thrones Embed
Courtesy HBO

Beritakan, Khaleesi. Dan semasa dia dalam subjek itu, Clarke menyedari bahawa seksisme adalah cara yang lebih umum daripada dia pernah percaya. “Saya berasa begitu naif kerana mengatakannya, tetapi ia seperti berurusan dengan perkauman,” katanya. “Anda sedar, dan anda sedar, tetapi pada suatu hari, anda pergi, ‘Oh, Tuhan saya, di mana-mana!’ Seperti anda tiba-tiba bangun dan anda pergi, ‘Tunggu sebentar, adakah anda … adakah anda merawat saya yang berbeza kerana saya mempunyai sepasang tits? Adakah itu sebenarnya berlaku? ‘Saya mengambil masa yang lama untuk melihat bahawa saya mendapat rawatan yang berbeza. Tetapi saya melihat sekeliling, dan itulah kehidupan harian saya. “

VIDEO: Emilia Clarke Adalah Wajah Baru Dolce & Gabbana

Kerana kesedaran ini, dia tidak meremehkan kuasa yang dimilikinya dalam memainkan watak wanita yang kuat. “Wanita telah menjadi penguasa besar. Dan kemudian untuk menjadi watak daripada saya diketahui bermain? Itu sangat bertuah. Sesiapa yang menyangka bahawa tidak diperlukan, hanya perlu melihat persekitaran politik yang kita semua hidup seperti, ‘Oh, tidak, ia diperlukan. Ia adalah diperlukan, ‘”katanya.

Dan sebagai Game of Thrones membungkus, Clarke juga menyampaikan berita buruk. Walaupun spinoffs dan siri baru berpotensi, musim kelapan akan menjadi kali terakhir kita akan melihatnya di alam semesta George R. R. Martin. “Maksud saya, saya tidak pasti akan ada prequels dan sequels dan siapa yang tahu apa lagi. Tetapi Saya Saya melakukan satu lagi musim. Dan kemudiannya itu, “katanya.

BERKAITAN: Emilia Clarke Menunggang Naga Pra-CGI Sebenarnya Sangat Sedih

Kita perlu menikmati saat-saat kita dengan Khaleesi ketika mereka bertahan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 7 = 1

map