Emilia Clarke Just Got the Bangs You’ve Always Wanted

Kahleesi, adakah anda? Pada Game of Thrones Emilia Clarke terkenal dengan rambut berambut perang platina yang panjangnya, tetapi di luar skrin coklat cokelat pelakon, bob berombak telah cepat menjadi tanda dagangannya.

Walaupun kami menyokong sepenuhnya melekat dengan satu rupa jika ia berfungsi, jika anda mendapat keinginan untuk menukar gaya rambut tandatangan anda, satu set baru bangs adalah cara termudah untuk melakukannya. Dan itulah yang dilakukan oleh Clarke. Pada majlis Anugerah BAFTA di London pada hujung minggu, pelakon berusia 30 tahun itu keluar dari permaidani merah dengan bangsat, tumpul, gumpalan alis. Oleh kerana pinggirnya tidak penuh, ia akan menjadi lebih mudah untuk berkembang, dan tidak akan menjadi penyelenggaraan yang tinggi seperti variasi gaya lain. Sebagai kesimpulan: Jika anda telah diperdebatkan sama ada untuk mencuba bangs, mereka adalah pintu masuk yang sempurna ke dalam rupa, jadi bawa foto Clarke ke pelantikan salon anda yang seterusnya.

Emilia Clarke Bangs - Embed 2017
Imej GC

PENGUATKAN KECEKAPAN KECUALI. #mywardobeknewaboutvalentinesdaybeforemyawakebraindid #getyourfreak (heartwitheyeson) pada ❤

Siaran yang dikongsi oleh @emilia_clarke pada

BERKAITAN: Emilia Clarke Memberi Anda Cara Lain untuk Gaya Bob anda

Mengagumi pinggiran baru Clarke di atas, dan kemudian klik melalui galeri kami untuk melihat semua selebriti yang telah membuat rambut mereka setakat ini tahun ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 3 =

map