Emily Ratajkowski Bares Abs Enaminya untuk Berjalan dengan Ibu

Biarkan ia ke Emily Ratajkowski untuk membuat bahagian atas tanaman (RE / DONE x Cindy Crawford, fikiran anda), seluar trek biru kobalt (kedai rupa yang sama di sini), dan bagaikan houndstooth kelihatan seperti mereka bersama.

Model dan aktris berusia 26 tahun itu keluar pada L.A. pada hari Khamis dengan ibunya, penulis dan kurator terkenal Kathleen Balgley.

EmRata, satu-satunya kanak-kanak, berpegangan tangan dengan Balgley pada perjalanan anak perempuannya, yang menjulang tinggi di atas Ibu di stilettos yang berpola.

Di kawasan Ratajkowski, Kathleen memakai jubah warna-warni dengan reka bentuk geometri, kardigan hitam panjang, seluar hitam yang sesuai, dan sepasang kasut yang selesa.

Ratajkowski mengambil trek sartorial yang berbeza dan mendedahkan perutnya di antara pinggang dan seluar pinggangnya. Bintang Instagram yang diberi aksesori dengan set anting-anting gelung dan cermin mata hitam-rupa yang menjadi sesuatu yang seragam untuk Ratajkowski dalam beberapa minggu kebelakangan ini.

TK
SAF / PhotoGroup / Splash News

Walaupun terdapat kekangan dalam kerjaya yang ramai, EmRata dikenali sebagai super rapat dengan ibu bapanya dan sering menyiarkan gambar mereka di akaun Instagramnya-begitu juga teman lelakinya, Jeff Magid.

Mama ��

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

Selamat Hari lahir ayah! Anda kawan saya dan inspirasi saya yang paling hebat. Kami sayang awak!

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

BERKAITAN: Emily Ratajkowski dan Boyfriend Her Adakah Twinning dalam Pieces Pernyataan Blue

Bolehkah mereka menjadi Kardashian baru kita??

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 64 = 66

map