Emily Ratajkowski Menggunakan New York City sebagai Gim dalam Kempen Kejatuhan DKNY

Dengan melihat makanan Instagramnya, anda mungkin berfikir EmRata membelanjakan sebahagian besar waktunya di suatu tempat berhampiran pantai dan dalam bikini. Tetapi seperti banyak model teratas, Ratajkowski kerap menghentam trotoar New York City, aka modal fesyen Amerika.

Itulah sebabnya ia sesuai bahawa pemain berusia 26 tahun itu kembali sebagai wajah DKNY, kali ini untuk kempen musim gugur tahun 2017. Di sebalik portfolio imej yang ditembak oleh Sebastian Faena dan ditata oleh Clare Richardson, dia memakai pelbagai jenis sukan, hitam, putih, dan kelabu yang memperlihatkan sukan, yang terdiri daripada peluh, tisu, kot bulu dada, topi jejaring, dan miniskirt A-line.

Juga mengagumkan: Abs rata-rata, yang akan anda lihat ketika dia berjalan dan menonjol dalam beberapa puncak tanaman dan turtlenecks.

Dalam video di atas, dia bergabung dengan lelaki kacak (dan model sesama) dan pelayaran merentasi jalan kaki Manhattan. Sudah tentu, kerana kejatuhan #fitspo diperlukan, dia juga menggunakan jalan-jalan sebagai gimnya, melakukan pull-up pada perancah dan memukul mahkamah bola keranjang.

BERKAITAN: EmRata Dapat (Hampir) Naked untuk Video DKNY

Tonton video kempen penuh di atas dan tatal ke bawah untuk lebih banyak foto.

EmRata DKNY - 2
Kesopanan
EmRata DKNY - 3
Kesopanan
EmRata DKNY - 4
Kesopanan
EmRata DKNY - 5
Kesopanan

Bercakap tentang hebat.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 2

map