Emily Ratajkowski’s Abs Look Even Hotter Than Usual in This $ 38 Crop Top

Abs Emily Ratajkowski tidak memerlukan pengenalan: Pemain berusia 26 tahun dan retak abnya terkenal di seluruh dunia, terima kasih kepada akaun Instagram EmRata. Midriffnya kelihatan sangat mengagumkan ketika berpakaian bikini kecil dan tudung bra, tetapi mungkin pelengkap yang paling sesuai dengan bahagian tengahnya yang tegang adalah puncak tanaman yang menonjol yang Ratajkowski berkerut untuk “kolam renang” hari.

tk
emrata / Instagram

Model dan pelakon memilih Essentials untuk balut Zula untuk satu hari di syurga, memasangkan kemeja yang mendedahkan dengan seluar jeans putih rendah, bulat matahari (kedai sepasang yang sama di sini) dan Carolina Santa Domingo raffia tote ($ 575; modaoperandi.com ). Bahagian yang terbaik? Atas tanaman penyamarannya mempunyai harga runcit hanya $ 38. Itu, kawan-kawan saya, adalah apa yang kita panggil menang-menang.

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

 

Pos yang dikongsi oleh Emily Ratajkowski (@emrata) pada

Ini bukanlah satu-satunya snap Ratajkowski yang memakai hujung minggu ini. Semasa menikmati percutian tropika, bintang itu mengetuk bikini tali pinggang putih yang menunjukkan setiap lengkungnya (kedai gaya yang sama di sini).

BERKAITAN: Mengambil Emily Ratajkowski dalam Topless “Battle of the Bootys” Memerlukan Keberanian

Terus buat awak, EmRata.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 65 = 69

map