Emma Roberts Membayar Penghormatan Sartorial kepada Mak Ciknya yang terkenal Julia

Kami suka Emma Roberts. Kami suka Julia Roberts. Dan ketika kita tahu mereka sangat berkait rapat, kita tidak mempunyai cukup peringatan dalam sehari-hari kita. Bilakah mereka akan membintangi filem bersama? Bilakah mereka akan mempengerusikan makcik terkenal dan konvensyen nieces? Kami hanya mempunyai banyak persoalan.

Hari ini, Emma berbuat demikian untuk membasmi kegelisahan keluarga Roberts. Pelakon, 26, muncul di set filem yang akan datang itu Little Italy dalam tee grafis merah yang membaca “A Slice of Heaven” di sebelah imej sepotong pizza pepperoni. Sesetengah (kebanyakan, kita berfikir dan berharap) akan melihat ini sebagai rujukan Pizza mistik, filem kultus 1988 tentang pizza pizza Connecticut yang berlaku untuk memulakan kerjaya Julia Roberts!

“A Slice of Heaven” adalah slogan pawagam pizza (kedua-duanya dalam filem dan IRL), jadi agak curiga bahawa tee Emma bukanlah pilihan pakaian kebiasaan yang kebetulan.

Lihat, lihat, bayi Julia memakainya:

TK
Syarikat Samuel Goldwyn

Emma memakainya!

Emma Roberts
TheImageDirect.com

BERKAITAN: Penelope Cruz Melancarkan Mini Perkahwinan Sahabat Terbaik Saya Kebangkitan

Ini boleh menjadi item surat berita yang hebat untuk konvensyen makcik dan nieces terkenal, hanya mengatakan …

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map