Emma Roberts Menunjukkan Kaki Mile-Long di Super Short Denim Shorts

Bahkan panas California yang terik dapat meletakkan peredam pada gaya Emma Roberts.

Bintang berusia 25 tahun itu melanda jalan-jalan di Los Angeles semalam memakai rupa musim panas yang sempurna, dan kami ingin menyalin pakaiannya dengan segera. Untuk menjalankan tugas, Roberts memakai topi bunga lengan panjang yang berliku-liku yang dipenuhi dengan celana pendek pendek pinggang tinggi yang menonjolkan kakinya yang panjang. Kecantikan berambut perang itu melengkapkan ensemblenya dengan suede block brown suede Louise et Cie, kuning pucat Garrett Leight x Clare V. matahari terbenam, kalung perak yang halus, dan beg kulit crossbody berwarna hitam. Dia meninggalkan helai panjangnya dalam gelombang longgar.

Tetapi ini bukan kali pertama pelakon itu telah membuktikan fizikal pembunuhnya. Bulan lalu, dia kelihatan bergelut dengan jumpsuit berjalur rendah dengan pelantar platform ketika berada di New York City, dan beberapa hari kemudian fashionista itu terperangkap dengan berenang di bikini merah jambu panas ketika bercuti di Miami.

BERKAITAN: Emma Roberts kelihatan tidak sempurna sebagai Wajah Kanvas Baru oleh Tanah ‘Akhir

Roberts kini berada di tengah-tengah penggambaran musim kedua siri TV hitnya Menjerit Queens, yang perdana 20 Sept pada Fox.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

66 − 56 =

map