Emma Stone dan Andrew Garfield Adalah Sahabat Terbaik di Anugerah Gabenor

Emma Stone dan Andrew Garfield mungkin tidak lagi berkencan, tetapi mereka tetap mengekalkan hubungan yang hebat sebagai kawan. Kedua-dua bersatu semula di Anugerah Gabenor di Los Angeles pada malam Sabtu dan tidak dapat melihat lebih bahagia untuk melihat satu sama lain.

Ujian yang mesra itu dilihat berbual dan ketawa di dalam makan malam gala yang dianjurkan oleh Akademi Seni Motion Picture and Sciences. Batu kelihatan cantik dengan pakaian Louis Vuitton menjunam putih yang dipasang di bahagian depan, menarik rambutnya berambut pirang menjadi updo longgar. Garfield kelihatan kacak dalam tux hitam.

Emma Stone Andrew Garfield
Invision / AP / REX / Shutterstock

Pasangan ini berpecah pada tahun 2015, tetapi mereka tidak ada apa-apa tetapi menyokong satu sama lain sejak bertahun-tahun. “Terdapat banyak cinta antara kami dan sangat menghormati,” kata Garfield Vanity Fair awal tahun ini. “Saya peminat terbesarnya sebagai seorang artis. Jadi bagi saya, kebahagiaan untuk dapat menonton kejayaannya dan menonton mekar beliau ke dalam aktres bahawa dia. Dan juga sangat baik untuk mempunyai sokongan semacam itu. Ia bukan satu perkara yang indah. “

Emma Stone Andrew Garfield
Karwai Tang / Getty

BERKAITAN: Semua Mengenai Boyfriend Baru Emma Stone, Dave McCary

Batu dilaporkan bertarikh Saturday Night Live penulis dan pengarah segmen Dave McCary, sementara Garfield belum membuka status hubungannya sekarang.

Terima kasih, Emma dan Andrew, kerana mengajar kita adalah mungkin untuk berteman dengan mantan anda.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

84 − = 75

map