Emma Stone dan Ryan Gosling Hilariously Mock La La Land pada SNL

Ryan Gosling and Emma Stone
Will Heath / NBC / NBCU Photo Bank melalui Getty

Saturday Night Live kembali ke musim ke-43 malam tadi, dan perdana persembahan itu tidak mengecewakan. Selepas sket pembuka di mana Alec Baldwin mengejek tindak balas Presiden Donald Trump terhadap krisis Puerto Rico, Ryan Gosling menyulitkan perkara itu dengan monolog yang menggembirakan, memuji dirinya untuk “menjimatkan jazz” dan mengejutkan orang ramai apabila dia disertai oleh tidak lain selainnya La La Land costar Emma Stone.

Monolog ucapan tahniah Gosling adalah tentang bagaimana dia membawa jazz kembali dari kematian, dan ia menarik ketawa yang cukup dari orang ramai.

“Maksud saya, saya tidak merasakan ini teruja sejak saya menyelamatkan jazz,” kata Gosling semasa masuknya. “Awak tahu saya menyelamatkan jazz betul-betul saya buat filem ini La La Land dan kemudian semua orang mengatakan bahawa saya menyelamatkan jazz. Saya rasa ia telah mati, dan saya selamatkannya. “

Untuk menjadikannya lebih baik, Batu datang pada hujung tempat kejadian, menjatuhkan bom kebenaran utama ke atas costarnya: “Apa yang kamu lakukan? Ryan, kamu tidak menyimpan jazz, Berapa kali kita bercakap tentang ini?” Kata Stone. “Kerana anda tidak menyimpan jazz. Kami jazz yang disimpan. “

Selain bekerja bersama La La Land, Gosling dan Batu telah menjadi kos dalam Cinta bodoh gila dan Skuad Gangster, menjadikan mereka cukup duo pada skrin. Dilihat oleh sorakan SNL penonton, peminat agak teruja melihat kedua-dua mereka bersatu semula.

Kami memerlukan satu lagi filem Gosling-Stone ASAP!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 − 32 =

map