Emma Stone Mempunyai Rambut Berambut Besar Berambut Besar di Set of Maniac

Nostalgia 80-an? Semak.

Emma Stone berkelip kembali ke dekad dalam projek terbarunya-dan menggoyangkan kepala penuh menggoda rambut berambut perang platinum dan fesyen era untuknya. Dia bintang dalam siri Netflix yang akan datang Maniac, yang sedang merakam di Long Island, New York.

Pemenang Oscar itu terkena pout bibirnya ketika dia memain adegan untuk pameran hari ini sambil memakai topi bunga tanpa lengan yang dipasangkan dengan selimut mencuci asid dan kasut yang tinggi dengan shoestrings berwarna merah jambu dan putih. Dia juga mencabut beg berwarna berjalur berwarna-warni ketika dia melangkah di tempat letak kereta.

Emma Stone in Maniac - Slide
TheImageDirect.com

Bintang-bintang batu dalam filem itu dengan bukaan Jonah Hill, yang memamerkan satu mullet keriting yang serius, jersi bola sepak dengan No 1 yang diletakkan di atasnya, seluar panjang jean, kaus kaki bergaris tinggi, dan kasut untuk salah satu adegan yang mereka menembak . Projek terbaru kedua menandakan perjumpaan pada skrin untuk mereka, memandangkan mereka membintangi bersama dalam komedi 2007 Sangat buruk; terlalu teruk.

Yunus Hill and Emma Stone in Maniac - Embed
TheImageDirect.com

Beberapa butiran mengenai komedi gelap telah dikeluarkan, tetapi menurut IMBD, Maniac mengikuti “seorang lelaki yang dilembagakan [watak Hill] yang bermimpi tentang kehidupan baru dalam dunia fantasi.”

BERKAITAN: Justin Theroux Sertai Emma Stone pada tahun 2018 Siri Netflix

Justin Theroux juga baru-baru ini menandatangani projek itu, yang akan dilancarkan pada tahun 2018.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

54 − = 47

map