Emma Watson Diberi Kucing Semasa Temuduga dan Dia Tidak Dapat Mengendalikannya

Apa yang mungkin lebih baik daripada Emma Watson? Emma Watson dan anak kucing.

The Si Cantik dan Si Hodoh bintang-bintang yang menjadi kekasih haiwan besar-baru-baru ini duduk untuk temubual dengan Buzzfeed di mana dia menjawab soalan dari peminat dan memeluknya dengan sekumpulan kucing manis dalam proses itu. “Saya mahu mereka semua!” dia berkata sebagai video bermula manakala makhluk kecil diletakkan di atas pangkuannya. “Saya mati, saya tidak boleh menumpukan perhatian kepada apa yang kamu katakan.”

Pelakon ini amat terganggu oleh haiwan kecil dalam klip itu, tetapi berjaya berjaya menjawab beberapa soalan. Watson mendedahkan cenderahati yang dia ambil dari set (cincin kecil yang dipakai oleh Belle pada jari kecilnya), bagaimana idea Belle sendiri menjadi pencipta datang (dia mempunyai tangan dalam pemikiran), pelajaran nombor satu kehidupan yang akan dia ajar anak perempuan masa depannya sendiri (bahawa perkara suaranya itu penting), perkara yang paling penting dalam Belle dan tokoh Harry Potter terkenalnya Hermione mempunyai kesamaan (keseimbangan kepala dan hati mereka yang sempurna), dan banyak lagi.

BERKAITAN: Tonton Gaun Dior Kuning Diwarnai Emma Watson yang Indah

Tonton semua keterlaluan turun dalam video di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 31 = 39

map