Emma Watson’s Latest Premiere Dress Is a Fairytale Come to Life

Walaupun kebanyakan mata berada di Hollywood pada hari Ahad sebagai pelakon dan pelakon melangkah masuk ke permaidani merah terbaik untuk Anugerah Akademi, Emma Watson sibuk menunjukkan bagaimana dia mempunyai gaya diraja yang dipaku dengan satu lagi gaun dongeng.

Pemain berusia 26 tahun itu yang berpindah ke Shanghai, China, untuk perdana tindakan aksi Disney Si Cantik dan Si Hodoh– kelihatan seperti Belle dari bola ketika dia membuat kes untuk transformasi kehidupan nyatanya menjadi puteri Disney pada malam Isnin.

Selepas memberi kami rehat Queen Elsa utama hanya beberapa hari lalu di London, yang Harry Potter alum telah memakai glamor yang cantik dihiasi bogel-salah satu kegemaran kami dari lawatan akhbar sejauh ini-untuk acara itu. Pakaian ini memaparkan semua butiran perak (dari kancing yang dipasang pada skirt badan yang memeluk dan kereta api yang panjang) dan Watson juga memakai tudung gaya tudung cahaya seperti asap yang terikat di leher.

TK
Pan Zhi Wei / Imaginechina

Bintang yang baru berhadapan dengan bintang Dan Stevens (pelukis dalam sut biru langit) di karpet merah, menyempurnakan makeover puteri dengan bibir merah yang mendalam dan bob panjang santai.

BERKAITAN: Pakaian Princess Emma Watson kelihatan lebih Ratu Elsa Than Belle

Si Cantik dan Si Hodoh hits teater 17 Mac dan kami tidak sabar untuk melihat bagaimana gaun Belle ikoniknya membandingkan dengan pakaian puteri IRL ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 5 =

map