Emma Watson’s New Instagram Fesyen Akan Memberikan Anda Inspo Gaya Serius

Emma Watson telah membuat sensasi fashionista kita berkeringat banyak kali sebelum dia memulakannya Si Cantik dan Si Hodoh tekan lawatan dengan pakaian mewah Louis Vuitton biru diraja yang membuat penurunan rahang kami.

Walaupun lawatan akhbar sedang berjalan, walaupun, aktres itu mengambil rasa gayanya sedar ke tahap yang lain, melancarkan fesyen baru Instagram yang dipanggil The Press Tour yang akan menampilkan semua pakaian mesra alam yang dipakainya ketika ia mempromosikan reboot Disney.

The Harry Potter alum telah memulakan halaman dengan gambar dirinya di Paris yang tersenyum dan menggoyang mantel Stella McCartney berwarna hitam dan putih, dipasangkan dengan baju T-shirt Boodywear putih, jumper Filippa K yang digulung, Good Guys Do not Wear Kasut putih kulit, dan topi hitam.

Bonjour Paris! Coat berasal dari @stellamccartney, jenama mewah pertama di dunia yang komited untuk menghasilkan produk yang tidak menggunakan kulit, kulit, bulu atau bulu. Sebaliknya, Stella telah menghabiskan beberapa tahun mengembangkan cara-cara menggunakan bahan-bahan seperti kasmir yang diperbaharui, kain kitar semula, kapas organik dan kain mesra alam. Jumper adalah dari @filippa_k, jenama Sweden yang komited kepada empat Rs: mengurangkan, membaikpulih, menggunakan semula dan kitar semula. Tee oleh @boodywear, sebuah jenama yang menghasilkan asas-asas yang dibuat dengan buluh organik yang disahkan, dihasilkan menggunakan mengait 3D berkomputer, jadi tiada kain yang sia-sia. Kilang-kilangnya sifar sisa dan mempunyai sistem gelung tertutup untuk menghentikan mana-mana air dibazirkan. Kasut adalah @goodguysdontwearleather. Jenama tidak menggunakan sebarang produk haiwan dalam koleksinya. Maklumat fesyen disahkan oleh @ecoage #ecoloves

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Press Tour (@the_press_tour) pada

Dengan setiap jawatan, dia bukan sahaja memberi tag kepada pereka rupanya, tetapi juga memecahkan bagaimana setiap jenama komited dengan fesyen yang mesra alam. “Bonjour Paris! Coat berasal dari @stellamccartney, jenama mewah pertama di dunia yang komited untuk menghasilkan produk yang tidak menggunakan kulit, kulit, bulu atau bulu. Sebaliknya, Stella telah menghabiskan beberapa tahun mengembangkan cara menggunakan bahan seperti kasmir semula, dikitar semula fabrik, kapas organik dan fabrik mesra alam. “

“Jumper adalah dari @filippa_k, sebuah jenama Sweden yang komited kepada empat Rs: mengurangkan, membaikpulih, menggunakan semula dan kitar semula. Tee oleh @boodywear, sebuah jenama yang menghasilkan asas-asas yang dibuat dengan buluh organik yang disahkan, yang dihasilkan menggunakan mengait 3D berkomputer, jadi tiada kain yang sia-sia Kilangnya sifar sifar dan mempunyai sistem gelung tertutup untuk menghalang mana-mana air dibazirkan. “

“Kasut adalah @goodguysdontwearleather. Jenama ini tidak menggunakan sebarang produk haiwan dalam koleksinya,” dia meneruskan.

Mengikuti foto itu, Watson meneruskan untuk berkongsi tiga klip, termasuk satu yang dipersembahkannya Isnin, yang menunjukkan semua sudut pakaian biru Louis Vuitton yang kami tidak dapat mendapat cukup yang direka oleh Nicolas Ghesquiere. “Kain kain adalah poliester kitar semula Newlife, yang terbuat dari botol plastik yang digunakan,” tegasnya. “Ini adalah sumber, mekanikal diproses dan berputar ke benang di Itali, dengan rantai bekalan yang dapat dikesan sepenuhnya. Ini menjimatkan tenaga dan mengurangkan pelepasan CO2 berbanding dengan mewujudkan gentian poliester baru.

Hari ini adalah hari wawancara yang cemerlang, persidangan akhbar dan foto-foto untuk @beautyandthebeast di Perancis. Kami menyelinap keluar dari junket dan ke bumbung hotel untuk menangkap gambar-gambar di kaki langit Paris yang indah ini. Custom @louisvuitton pakaian direka oleh @nicolasghesquiere. Kain pakaian adalah poliester kitar semula Newlife, yang terbuat dari botol plastik yang digunakan. Ini bersumber, mekanikal diproses dan berputar ke dalam benang di Itali, dengan rantaian bekalan yang dapat dikesan sepenuhnya. Ini menjimatkan tenaga dan mengurangkan pelepasan CO2 berbanding dengan mencipta serat poliester baru. Band tangan dibuat dalam kilang neutral karbon. Pakaian disahkan oleh #ecoloves @ecoage

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Press Tour (@the_press_tour) pada

Dua lagi, yang dikemukakan oleh Watson pada hari Selasa, memperlihatkan dia menggegarkan satin bustier Oscar de La Renta Jacobian bunga berpasangan dengan seluar bulu organik dan pam sutera Organik sutera organik untuk penyaringan pertama filem itu.

Ahad adalah pemeriksaan awam pertama di @beautyandthebeast! Kami sangat gembira untuk mengejutkan penonton di Paris dan berkata “bonjour” secara peribadi, terutamanya kerana ini adalah negara di mana ia telah dicipta dan tempat kelahiran Belle, Laura Kim dan Fernando Garcia, Pengarah Baru Kreatif @ oscardelarenta, mencipta sarung bustier duchesse bunga sulaman ini dengan ikat pinggang sutera organik dan seluar bulu organik sebagai sebahagian daripada koleksi pertama mereka. Penampilan keseluruhan dibuat di rumah di OCAR de la Renta’s NYC atelier ❤ @burberry pump buatan tangan di Itali dengan sutera organik. Maklumat fesyen disahkan oleh @ecoage #ecoloves

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Press Tour (@the_press_tour) pada

BERKAITAN: Pakaian Super Louis Vuitton Emma Watson Lebih Baik dari Belakang

Watson juga mengagumkan gaya lapangan terbangnya ketika dia meninggalkan Paris dan menjebol ke London memakai jaket pengebom kulit Kulit Kulit Kulit Kulit hitam yang dipasangkan dengan bodysuit oleh Woron.

Merci beaucoup Paris untuk permulaan yang indah untuk pelancongan @beautyandthebeast! Kami berasa seperti kami berada di tengah-tengah filem itu. Seterusnya berhenti – London. Adakah anda tahu dalam versi Perancis filem, Cogsworth dipanggil Big Ben? Dan Philippe dipanggil Philbert ?! ����ukul Badan oleh @wonstore, jenama fesyen lambat yang menumpukan kepada keperluan harian. Setiap pakaian seluar dibuat dari fabrik Lenzing Modal®, serat yang diperbuat daripada kayu bicu yang berasal dari ladang kehutanan mampan di Eropah. Kaus kaki oleh @boodywear, jenama yang menghasilkan seluar yang dibuat dengan buluh organik yang diperakui, dihasilkan menggunakan mengait 3D berkomputer, jadi tiada kain dibazirkan. Kilang-kilangnya sifar sisa dan mempunyai sistem gelung tertutup untuk menghentikan mana-mana air dibazirkan. Jaket kulit palsu dan pakaian oleh @stellamccartney Boots oleh @goodguysdontwearleather. Jenama ini tidak menggunakan sebarang produk haiwan dalam koleksinya, yang dibuat di Porto, Portugal, membantu memelihara industri pembuatan kasut tradisional rantau ini. Maklumat fesyen disahkan oleh @ecoage #ecoloves Concealer oleh @rmsbeauty yang dirumuskan dengan bahan mentah, gred makanan dan bahan organik dalam keadaan semulajadi mereka. Pecah delima merah dan bibir noda oleh @thebodyshop, yang berkhemah untuk ‘Enrich Not Exploit’ dengan melindungi habitat terancam daripada pengembangan pertanian intensif, bronzer oleh @vitaliberata yang telah membangunkan koleksi produk penyamakan yang bebas daripada parabens, alkohol dan bau tan semburan. Serbuk oleh @ilikabeauty yang diperbuat daripada jagung dan mineral serbuk organik dan bukannya bahan bakar longgar. Pensil mata coklat oleh @honest_beauty yang memperjuangkan buruh yang adil dan hak asasi manusia dengan Standard Kesihatan & Kemapanan mereka. Balsem bibir dari @tataharper yang merumuskan dan mengeluarkan produk semulajadi dan organik dari ladang mereka di Vermont. Gel kening oleh @janeiredale yang disahkan pensil bebas kezaliman dan pensil alis oleh @alimapure yang membuat produk mereka dalam pelbagai warna untuk menyesuaikan semua warna kulit dan mengimbangi 100% pelepasan karbon korporat mereka. Maklumat produk kecantikan disahkan oleh @contentbeauty

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Press Tour (@the_press_tour) pada

Walaupun Watson hanya melancarkan halaman beberapa hari yang lalu, dia telah menimbun lebih 284,000 pengikut (dan mengira).

Kami akan mengawasi untuk apa jawatannya seterusnya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

73 − 68 =

map