Emma Watson yang tidak dijangka seksi, kelihatan semata-mata akan mengambil nafas anda

Selepas berminggu-minggu memasuki kami dengan almari pakaian puteri Disney yang penuh dengan manik yang rumit, kain ethereal, dan siluet romantis, Emma Watson menyelamatkan yang terbaik untuk terakhir dan membuktikan pepatah gaya setakat masa yang apabila ragu-ragu, berpaut kepada hitam adalah pilihan yang paling klasik dan cantik.

Pada hari Isnin, Si Cantik dan Si Hodoh aktres bermula minggu ini dengan memalingkan kepala dalam LBD yang sememangnya mudah di perdana akhbar New York City tentang tindakan semula aksi Disney secara langsung. Gaun yang lebar dan lebar memastikan pemain berusia 26 tahun itu adalah Belle dari bola ketika ia memunculkan sedikit belahan dengan panel hitam hitam yang dilapisi oleh sutera, desain potong diagonal.

Nombor dramatik perlahan-lahan memeluk angka tona bintang langsing itu ke lutut sebelum melayang ke kereta api duyung duyung yang rata sambil menggilap kuku hitam, anting-anting yang ditumpuk, dan klac hitam yang sejuk menambah sedikit kelebihan ke ensemble klasik.

TK
Jamie McCarthy / Getty Images untuk Walt Disney Studios
TK
Jamie McCarthy / Getty Images untuk Walt Disney Studios

Semasa kami sibuk menatap Harry Potter pilihan permaidani merah tawar alum, gaun Watson mungkin lebih baik dari belakang sebagai busur hitam romantis, potongan belakang, dan kereta api yang menyegarkan memastikan bahawa pelakon berpaling kepala dari setiap sudut.

TK
Jamie McCarthy / Getty Images untuk Walt Disney Studios

BERKAITAN: Emma Watson Benar-benar Memendam Ke Hal Puteri Ini-Dan Kami Tidak Suka Mengenai Ini

Melengkapkan transformasi Puteri IRLnya, kecantikan British memilih bibir merah klasik, alis tebal dan pompadour lembut untuk mengimbangi cahaya kerajaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

64 + = 67

map