Emmanuelle Chriqui pada Rayuan Berkekalan Entourage, Memakai Perut Palsu, dan Penggambaran di Golden Globes

Apabila kita pertama kali berjumpa Sloan McQuewick pada musim 2 Rombongan, keindahan yang menarik berpakaian merah terang dengan garis leher terjun, dan dipukul oleh Vincent Chase (Adrian Grenier) dan E (Kevin Connolly) di anak kelawar Ari Gold. Walaupun status bintang filem Vinny dan daya tarikan budak lelaki, Sloan (Emmanuelle Chriqui) memilih untuk memilih E, memainkan peranannya dalam seri hit HBO sebagai satu-satunya hubungan yang kekal– atau mana-mana lelaki untuk perkara ini-pernah ada. Saga E-Sloan berkembang ke skrin besar dalam penyesuaian filem-filem yang sibuk, di teater hari ini. 

Di tengah-tengah tembakan bebas wanita bikini dan membunuh epik epik (termasuk Bob Saget dan Juara Bantamweight UFC Wanita Ronda Rousey) adalah kisah cinta yang sebenar, memuncak pada akhir emosi untuk hubungan yang akan membangkitkan rasa nostalgia bagi mereka yang telah menonton pertunjukan sejak Hari Satu. (Isyarat Spoiler: ada bayi yang terlibat.) “Sloan dan E pasti adalah jantung dan jiwa filem,” kata Chriqui

Kami bercakap dengan pelakon Yahudi Kanada tentang siri ini, penggambaran di Golden Globes, dan memakai perut plastik. Berikut adalah petikan daripada perbualan kami:

BERKAITAN: Jeremy Piven Mengenai Bagaimana Fesyen Ari Telah Berubah dalam Filem Entourage Baru

Adalah aneh apabila bersatu dengan pelakon selepas lima tahun?
Ia jujur ​​mengejutkan untuk mendengar bahawa sudah lama. Masa mesti berada pada kelajuan yang melanda, kerana ia dirasakan seperti semalam. Tidak ada sebilangan kegigihan yang ditetapkan. Diberikan, kita semua agak berhubung dan bercakap secara konsisten. Jerry dulu menjadi jiran saya dan tinggal satu blok dari saya. Beberapa tahun yang lalu, kami saling bantu membaca untuk musim perintis! Saya masih ingat berada di balkoni dan dia membantu saya menjalankan laluan Mentalis

Adakah benar bahawa Sloan telah skrip hanya beberapa episod kembali pada musim 2? Kenapa anda berfikir Doug Ellin memutuskan untuk memeliharanya dan membangunkan hubungannya dengan E?
Saya suka mendengar jawab Doug itu! Sudah tentu, apabila saya menyertai pameran itu, ia hanya untuk tiga episod, tetapi selalu ada janji sesuatu yang lebih, dan ia tidak pernah berkontrak. Lebih-lebih lagi bahawa Kevin selalu berkata kepada saya, “Ini benar-benar boleh berubah menjadi sesuatu. Mari letakkan kaki kita yang terbaik. “Potong hingga enam musim kemudian, dan sekarang filem dan bayi kemudian, saya dapati semuanya menjadi sangat bersalah.

Anda dan Kevin seolah-olah menjadi kawan dalam kehidupan sebenar. Adakah itu membantu kimia di skrin atau menjadikannya janggal?
Ia benar-benar hebat. Dia seorang profesional yang sempurna. Saya tahu bahawa orang suka apa yang dia lakukan, tetapi saya tidak fikir mereka menyedari betapa baiknya dia sebenarnya, kerana dia menjadikannya kelihatan begitu mudah. Persahabatan kami adalah satu perkara, dan ketika kami dapat melakukan perkara kami bersama, itu benar-benar menyenangkan.

Rombongan
Dengan hormatnya dari Gambar Warner Bros

Terdapat banyak adegan parti gila dalam filem ini. Apakah downtime seperti pada set?
Sesetengah perkara adalah lebih sejuk berbanding yang lain-kebanyakan adegan saya dengan E adalah mengenai janji bayi dan doktor. Ia sentiasa bersenang-senang dan menyeronokkan.

BERKAITAN: Filem Entourage Sama Seperti Siri “Steroid”, Kata Debi Mazar

Dan anda sebenarnya difilemkan di majlis Golden Globes tahun ini.
Ia sangat keterlaluan. Kami secara harfiah bersiap-siap dalam treler kami seolah-olah kami pergi ke upacara: rambut dan solek, losyen badan, perhiasan, kerja-kerja. Ketika kami melangkah ke limos, kami seperti, “Apa yang sedang berlaku sekarang?” Itu, bagi saya, hanya satu bukti betapa hebat pertunjukan kami. Saya tidak fikir apa-apa persembahan lain boleh menariknya.

Adakah anda tinggal untuk persembahan itu?
Tidak! Kami meninggalkan. Terdapat titik ketepuan. Saya suka, “Saya mahu pulang dan menonton televisyen ini.”

Rombongan
Dengan hormatnya dari Gambar Warner Bros

Sloan mempunyai begitu banyak detik-detik hebat sepanjang siri ini. Yang mana yang paling berkesan untuk filem?
Adegan kegemaran saya sentiasa apabila semua orang terlibat. Musim 7 yang terakhir di penyangkut lapangan terbang, apabila saya memamerkan cincin pertunangan saya, dan berjalan di karpet merah Globes adalah sangat sensasi. Saya mendapat pemandangan emosi sedemikian rupa-itu membuatkan saya sedar sejauh mana kami datang. Ia hanya menjadi perjalanan liar.

Adakah rakan industri anda menemui persembahan untuk menjadi potret jujur ​​dalam kehidupan selebriti?
Itulah soalan yang sangat menarik. Bahagian agensi tidak tepat. Saya perlu melakukan siasatan sedikit dan mendapatkan orang, tetapi saya akan mencuba untuk mengatakan ia benar-benar tidak jauh dari bintang filem besar dan beberapa sh* mereka perlu berurusan dengan asas harian.

BERKAITAN: 4 Rahsia Gaya Dari RombonganSloan

Sloan dilaporkan sepatutnya dilemparkan sebagai jenis berambut perang, WASP-y. Bagaimana perasaannya untuk memecah beberapa halangan budaya?
Dia. Tetapi di sisi lain, kenapa tidak akan anda mempunyai separuh gadis Yahudi-itu Hollywood! Sesuatu yang saya benar-benar dilihat selama lima tahun yang lalu adalah bahawa gadis sebelah tidak lagi berambut perang dan bermata biru. Ia begitu tidak realistik pada hari-hari ini, jadi saya gembira kerana mereka mempunyai cara penglihatan ketika mengambil kesempatan dan membuat watak separuh Israel dan membezakannya. Ada begitu, tetapi dia juga wanita biasa ini.

Rombongan - Emmanuelle Chriqui
Dengan hormatnya dari Gambar Warner Bros

Apa yang sepatutnya memakai perut plastik?
Ia adalah lucu, kerana saya cukup kaya di atas, dan sejak perut adalah perut lapan bulan yang tepat, kami terpaksa menambah padding ke buah dada untuk menjadikannya normal. Saya kini faham mengapa payudara wanita sangat besar apabila mereka hamil-ia perlu mengimbangi sendiri! Seluruh pengalaman itu sangat bermaklumat.

Adakah bermain wanita hamil membuatkan anda mahu menjadi seorang ibu?
Tidak sama sekali. Ia adalah satu pengalaman yang sangat emosional dalam penggambaran adegan itu di bilik hospital dengan E dan saya, dan saya menghargainya untuk apa itu, tetapi saya tidak terinspirasi untuk lari dan mempunyai bayi dalam hidup saya sendiri.

Anda juga dalam pertunjukan baru, Pembunuhan dalam Pertama. Apa-apa lagi yang akan datang? 
Ini persembahan yang hebat. Ia betul-betul di luar kotak untuk drama polis, dan pelakonnya hebat. Bahagian saya adalah bertentangan kutub Sloan. Saya bermain sarjan di unit geng yang super badass-saya dalam seluar jeans celana panjang dan baju bulu North Face dan Timberland boots. Saya juga mempunyai filem yang keluar dipanggil Langkah-langkah dengan Jason Ritter. Ia akan menjadi musim panas yang menarik. Ia membuatkan saya teruja untuk melihat apa yang berlaku di sekitar sudut.

BERKAITAN: The New Cameo-Packed Rombongan Trailer Filem Adakah Semuanya Anda Berharap

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 1 =

map