Emmy Rossum dan Pengarah Sam Esmail Adakah Berkahwin!

Hujung minggu Harian Memorial ini telah dimulakan dengan perjumpaan selebriti. Pada hari Sabtu, Miranda Kerr dan Evan Spiegel mengikat tali pinggang, dan kemudian semalam, aktris Emmy Rossum berkahwin dengan pengarah Sam Esmail. Sangat suka untuk pergi!

Yang berusia 30 tahun Tidak malu bintang telah bertunang ke Esmail sejak Ogos 2015. Pasangan itu bertemu semula pada 2014 apabila Esmail mengarahkan Rossum dalam filem itu Komet, dan mereka telah bersama sejak itu.

Pada hari Sabtu, kedua-duanya menjadi suami dan isteri di Sinagog Konservatif Timur 55th Street di N.Y.C. Esmail lebih dikenali sebagai pencipta Encik Robot, dan menurut Orang, beberapa bintang pameran hadir, termasuk Rami Malek, Christian Slater, dan Carly Chaikin. Sumber melaporkan bahawa Robert Downey Jr dan Hilary Swank turut menghadiri majlis tersebut.

Inilah butiran yang anda mahukan walaupun: Rossum mengekalkan gaya perkahwinannya yang sederhana dan elegan, memakai gaun satin yang direka oleh Carolina Herrera. Rambutnya ditarik balik ke dalam kemunculan yang kurang jelas, yang mana ia mendahului dengan selimut panjang. Esmail juga melihat rupa tradisional, memakai pakaian hitam bersih dengan tali leher hitam.

Satu jawatan yang dikongsi oleh Emmy Rossum (@emmyrossum) pada

Lihat lebih banyak gambar pengantin wanita yang cantik di sini!

BERKAITAN: Carolina Herrera Secara Rasmi Merancang Pakaian Perkahwinan Emmy Rossum

WATCH: Pergi di belakang adegan di Shoot Cover Emmy Rossum

 

Mazel tov kepada Encik baru dan Puan Esmail!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map