Emmy Rossum Memanggil Kim Kardashian untuk Komen Berat Berat Kontroversi

Kim Kardashian mungkin berbangga dengan sosoknya yang baru, tetapi tidak semua orang gembira dengan penurunan berat badan bintang realiti. 

Awal minggu ini, Kardashian menyukai peminat apabila dia menghantar video Instagram dengan adik-beradik perempuan Kendall Jenner dan Khloé, mengisytiharkan bahawa dia hanya berat £ 119. “Saya tidak fikir awak makan,” kata Jenner. “Seperti anda kelihatan begitu kurus.” Kim menjawab, “Oh tuhan saya pujian!”

Bahasa itu “mencetuskan” kepada 114 juta pengikut Instagram kecantikan mogul, termasuk wajah terkenal di Hollywood yang telah menangani perjuangan imej badan mereka sendiri. 

Pada hari Selasa, Brooklyn Sembilan Sembilan bintang Stephanie Beatriz mengambil cerita Instagram untuk menjelaskan bagaimana penghantaran berita penurunan berat badan Kardashian boleh menjejaskan orang lain. 

Stephanie Beatriz / Kim Kardashian
@ iamstephbeatz / Instagram

“Kim Kardashian mengatakan apa yang dia berat dan adik-beradiknya memuji dia begitu kurus seperti memakan otak saya sekarang ini,” katanya sambil menambah: “Hanya ada satu kali dalam hidup saya ketika saya menimbang £ 119. Ia betul-betul di tengah-tengah hubungan yang dahsyat, dan gangguan makan yang sengit, dan saya fikir saya boleh menjadi lebih kurus dan kelihatan lebih baik. ”   

Dia meneruskan, “Semua orang terus memuji saya tentang bagaimana saya melihat, dan saya merasa terdesak untuk tinggal di berat badan itu. IT SUCKED. “

Stephanie Beatriz / Kim Kardashian
@ iamstephbeatz / Instagram
Stephanie Beatriz Kim Kardashian
@ iamstephbeatz / Instagram

Beatriz menyatakan bahawa dia telah bersandar kepada rakan sejak Kim mengumumkan berat badannya, memberikan dorongan kepada wanita lain. “Jadi jika ini s ** t b f ** king kamu, saya MENDAPATKAN ITU. Jangan cuba menyakiti diri sendiri, saya telah menghantar kawan untuk sokongan.”

Stephanie Beatriz / Kim Kardashian
@ iamstephbeatz / Instagram

Komen 37 tahun itu menarik perhatian pelakon lain di Instagram: Emmy Rossum. Rossum menghantar beberapa media sosial cinta kepada cara Beatriz dan menceritakan kisah perjuangan imej badannya sendiri. “@iamstephbeatz, saya sayang kamu dan saya menyokong kamu dan awak cantik dan kuat dan berkuasa dan wanita bada ** yang kreatif,” dia mula. 

Emmy Rossum / Kim Kardashian
@ emmy / Instagram

“[T] dia hanya masa saya £ 119 adalah ketika saya mempunyai MONO.Pada majalah menembak semua orang adalah ‘freaking out over seberapa baik’ saya melihat saya telah kehilangan 10 pound dan kurus dan sakit dan merasa pengsan … Ia benar-benar merosakkan dengan kepala saya, saya sayangkan kamu dan saya bersama kamu, “tulis Rossum.

Emmy Rossum / Kim Kardashian
@ emmy / Instagram

Beliau juga berkongsi beberapa aktiviti yang sihat untuk meningkatkan harga diri. “Anda tidak pernah tahu apa yang sedang berlaku,” katanya. “Jika anda mempunyai masa yang sukar dengan imej badan, saya berjanji anda cantik dan perasaan ini akan berlalu. Hari ini hanya seketika. Amalkan beberapa penjagaan diri dan but semula. Mandi. Bersiar-siar. Mengambil kelas yoga. Buat makanan berkhasiat yang sihat dan nonton filem lucu kegemaran anda. Esok adalah hari yang lain.”

Emmy Rossum / Kim Kardashian
@ emmy / Instagram

Dia mengakhiri dialog terbuka tentang gangguan makan dengan mengutuk kutipan Kate Moss yang terkenal, “Tidak ada rasa yang terasa seperti kurus.”

“SANGAT,” dia menulis bersama senarai makanan indulgensi yang popular, seperti kentang goreng, sushi, dan gelato. 

Emmy Rossum / Kim Kardashian
@ emmy / Instagram

Mungkin mesej Emmy dan Stephanie akan membuat Kim menyedari bahawa mengejar kurus tidak sama dengan kebahagiaan. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 84 = 85

map