Emoji Paling Popular Amerika Menang Dengan Tanah runtuh

Apple mempunyai pelbagai emoji untuk mengekspresikan (hampir) setiap emosi anda, dari tengkorak dan ular ke senyuman dan hati, tetapi hampir setiap kita mempunyai go-to yang tidak dapat dielakkan duduk di bahagian atas senarai yang paling banyak digunakan. Dan mengikut data baru dari Apple, emoji kegemaran untuk penceramah bahasa Inggeris di A.S. meniup persaingan di luar taman itu.

Dilihat oleh graf yang dikeluarkan dalam gambaran “Bahaya Privasi” baru Apple, emoji yang paling popular dengan tanah runtuh adalah wajah ketawa yang mempunyai air mata yang keluar dari sudut mata (lelaki ini: : kegembiraan:). Juga dalam 10 teratas ialah jantung merah, wajah yang menangis, mata mata emoji, wajah mencium, emoji mata bergulir, tengkorak, smiley yang memerah, muka yang letih, dan pemikiran lelaki.

Paling Popular Emoji
Diberkati oleh Apple

Mengikut pelepasan itu, Apple sedang mengumpul maklumat tentang emoji kegemaran kami untuk “membantu merancang cara yang lebih baik untuk mencari dan menggunakan emoji kegemaran kami.”

RELATED: Chic iPhone X Cases yang Gadis Fesyen Sudah Suka Dengan Cinta

Jenama itu juga mencatatkan bahawa 10 teratas semasa mempunyai beberapa “kegemaran yang mengejutkan,” yang saya maksudkan untuk menunjukkan bahawa Apple meremehkan seberapa sering saya melancarkan mata saya melalui mesej teks.

Untuk setiap mereka sendiri!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 55

map