Enam Produk Kecantikan Penélope Cruz Tidak Boleh Hidup Tanpa

Pelakon yang memenangi Oscar dan jurucakap Lancôme Penelope Cruz suka filem yang tidak baik, tidak asing dengan kepala katil, dan tidak terlalu lusuh dengan gunting dan periuk lilin panas. Kami duduk bersama Cruz InStyleIsu bulan September, di mana kita belajar segala-galanya dari rutin solek luar tugasnya ke enam produk kecantikan dia tidak boleh hidup tanpa. Teruskan membaca untuk wawancara eksklusif kami dengan bintang, dan kemudian terus menatal untuk membelinya yang mesti ada!

Anda membesar di Sepanyol. Apa tip kecantikan terbaik yang anda pilih di sana? Nah, ibu bapa saya mempunyai salun rambut di Madrid, jadi saya dikelilingi oleh kecantikan. Saya telah memotong banyak rambut orang dan juga belajar bagaimana untuk lilin. Saya betul-betul melilitkan kaki Salma Hayek sekali. Rakan hebat, betul?

Rakan hebat, sesungguhnya. Dia membuktikan betapa dia mempercayai saya. Saya selalu mengatakan jika kerjaya saya bertindak tidak baik, saya mempunyai sandaran.Adakah anda sama-sama mahir melakukan rambut dan solek anda sendiri? Saya boleh melakukannya, tetapi saya biasanya suka rupa semulajadi. Pada hari biasa saya hanya memakai warna bibir dan maskara. Dan kadang-kadang saya menunggu begitu lama untuk menyikat rambut saya yang kelihatan seperti Rastafarian.

Adakah anda yakin tentang penampilan anda semakin membesar? Apabila saya membaca artikel dan mendengar pelakon berkata, “Oh, saya adalah itik hodoh di sekolah menengah,” bunyi aneh kepada saya. Ia seperti, yang tidak mempunyai detik-detik dalam hidup mereka?

Saya fikir kita semua ada. Oleh itu, dengan kerjaya yang sibuk dan dua orang anak, bagaimanakah anda mencari masa untuk turun angin? Saya cuba mengukir sekurang-kurangnya 30 minit untuk diri saya setiap hari. Saya mungkin membaca buku atau mendapatkan urut-atau saya akan menonton filem yang benar-benar buruk. Seperti, filem terburuk yang boleh saya dapati!

Penelope’s Beauty Must-Haves:

Lancôme Trésor Eau De Parfum Spray

082214-penelope-cruz-embed-6-480.jpg
Time Inc Photo Studio

“Ini adalah minyak wangi hidup saya ($ 75; lancome.com) -I sudah memakainya sejak remaja saya. Ia adalah satu kebetulan bahawa saya sekarang menghadapinya.”

Kérastase Nutritive Masquintense

082214-penelope-cruz-embed-1-480.jpg
Photo Studio Inc.

“Ini topeng rambut terbaik ($ 63; kerastase-usa.com). Ia sentiasa di salon rambut ibu saya, dan dia tahu banyak tentang rambut yang sihat.”

Lancôme Grandiôse Mascara

082214-penelope-cruz-embed-2-480.jpg
Time Inc Photo Studio

“Tongkat sihir ($ 32; lancome.com) mempunyai reka bentuk yang sangat istimewa yang membolehkan anda mencapai setiap lash tunggal, bahkan yang rumit di sudut.”

Nuance Blue Agave Wave Enhancing Styling Swirl

082214-penelope-cruz-embed-3-480.jpg
Time Inc Photo Studio

“Salma Hayek menghantar saya ini dengan beberapa produk lain, dan mereka semua benar-benar hebat ($ 13; cvs.com)!”

Vitamix 5200

082214-penelope-cruz-embed-4-480.jpg
Time Inc Photo Studio

“Saya menggunakan ini untuk membuat jus serta gazpacho ($ 449; vitamix.com) Di Sepanyol kita makan gazpacho hampir setiap hari, jadi anda mendapat banyak sayuran dengan cara yang sangat lazat.”

Santa Maria Novella Sabun di Rose and Delima

082214-penelope-cruz-embed-5-480.jpg
Time Inc Photo Studio

“Saya suka sabun Itali lama ini ($ 18 setiap; santamarianovellausa.com). Sebilangan mereka berbau seperti serbuk bayi dan mengingatkan saya tentang nenek saya yang selalu digunakan.”Untuk lebih lanjut, flip ke halaman 505 isu September kami, yang boleh didapati di gerai surat khabar dan muat turun digital hari ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 8

map