Equinox (Ya, Gim) Pereka Tapped Seperti Virgil Abloh untuk Talian Gaya Amal Amal ini

TK
Steven Klein

Jonathan Borge

Jan 09, 2018 @ 5:00 petang

Adakah anda dengan bangga memamerkan kes gincu yang dibuat secara langsung dari halaman The Washington Post? Equinox pasti mahu anda.

Jenama kecergasan mengeluarkan kempen baru yang difoto oleh legenda Steven Klein dan tidak seperti banyak iklan, yang khusus untuk aktivisme (bagaimana 2018 mereka!). Equinox menoreh saham mewah fesyen seperti Virgil Abloh dan Shayne Oliver untuk membuat keping adat yang menyokong pelbagai sebab untuk membentuk portfolio “Komitmen, Koleksi oleh Equinox”. Nama itu meminjam dari slogan “Commit to Something” gimnasium.

“Gincu Kebenaran” (di atas), contohnya, direka oleh Mel Ottenberg (stylist Rihanna) untuk mewakili sokongan jenama kebebasan akhbar dan kewartawanan.

Malangnya, bagi kita yang berpotensi untuk membeli-belah, tiada tujuh item yang dihasilkan akan dijual. Sebaliknya, mereka akan dilelang pada tahun ini untuk mendapatkan wang untuk beberapa pertubuhan bukan untung yang membantu orang lain.

“Kami hidup dalam masa di mana komitmen menjadi jarang, jadi cerita yang kami perkenalkan sebagai sebahagian daripada kempen tahun ini sangat penting sebagai pemangkin untuk memberi inspirasi kepada orang lain untuk mencapai matlamat mereka sendiri – di dalam dan di luar empat dinding kelab kami, “kata Vimla Black Gupta, ketua pegawai pemasaran Equinox, dalam satu kenyataan.

VIDEO: Jurulatih Kecergasan Mendedahkan Apa yang Mereka Tidak Pernah Makan Sebelum atau Selepas Latihan

Tambah Ottenberg, “cerita komitmen yang kami bekerjasama sangat menarik dan bervariasi, dan dapat menghasilkan produk yang berbeza dengan beberapa pereka kegemaran saya adalah cabaran yang menyenangkan dan bermanfaat.”

Tatal untuk melihat semua potongan dibuat-plus apa yang mereka masing-masing bertujuan untuk melambangkan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 2

map