Eva Green Membincangkan Peranan Risiko dan Mengapa Menggoda Aksen Amerika Susah Susah

Watak Eva Green dalam masa akan datang Sin City: A Dame to Kill For menunjukkan kulit yang agak adil, dan ia mengambil sedikit meyakinkan sebelum aktres datang untuk menerima peranan risqué. Kecantikan Perancis muncul Jimmy Kimmel Live! pada hari Selasa dan mendedahkan bahawa dia bersetuju untuk bermain femme fatale Ava Lord selepas pengarah Robert Rodriguez meyakinkannya bahawa tabir akan dilakukan dengan rasa dan gaya. “Ia cantik, ia tidak sopan,” katanya. “Saya memeluk idea itu, bukannya percuma untuk wataknya. Seksualitinya adalah senjata, ia adalah sebahagian daripada dia.”

Untuk perbualannya dengan tuan rumah Jimmy Kimmel, Hijau sempurna menyamai LBD yang mudah dengan rambut yang menyapu sampah dan punca telinga glam punk rock yang memaparkan bulu hitam yang menggantung. Dia juga menerangkan bagaimana, sebagai orang asli Perancis, dia boleh melakukan aksen British tetapi mempunyai masa yang sukar dengan Amerika. “Otot agak berbeza,” katanya. Menurut Green (dan jurulatih dialeknya), melakukan aksen Amerika memerlukan “lidah datar, mulut kecil … seksi, tetapi tidak terlalu hidung.”

Lihatlah wawancara yang menarik dan jujurnya di bawah, dan lihat mengapa Eva Green membuat senarai kami untuk 10 brunettes teratas di Hollywood!


Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 1

map