Eva Green Membuka Up Mengenai Harvey Weinstein: “Saya Perlu Menolak Dia”

Eva Green
Kristina Nikishina / Epsilon / Getty

Namun satu lagi bintang telah tampil dengan tuduhan terhadap pengeluar Harvey Weinstein. Model dan pelakon Eva Green mengeluarkan kenyataan semalam, yang memperincikan pertemuannya dengan Weinstein yang meninggalkannya “terkejut dan jijik.”

Pada hari Jumaat, ibu Green, Marlene Jobert, mula-mula membawakan acara tersebut dalam wawancara radio. Jobert menjelaskan bahawa Weinstein membuat pendahuluan yang tidak diingini pada anak perempuannya “di bawah alasan pelantikan profesional” dan bahawa pengeluar “mengancam untuk memusnahkannya secara profesional” apabila dia menolak pendahuluannya, menurut Orang.

Berikutan wawancara itu, Green, 37, yang membintangi filem James Bond Casino Royale, mengeluarkan kenyataannya sendiri Pelbagai mengenai apa yang berlaku:

“Saya ingin mengulas komen yang dibuat oleh ibu saya dalam temu bual baru-baru ini mengenai Harvey Weinstein Saya bertemu dengannya untuk mesyuarat perniagaan di Paris di mana dia berkelakuan tidak sesuai dan saya terpaksa menolaknya. meninggalkan saya terkejut dan jijik. “

“Saya tidak pernah membincangkannya sebelum ini kerana saya ingin mengekalkan privasi saya, tetapi saya faham penting untuk berbuat demikian apabila saya mendengar tentang pengalaman wanita lain. Wanita sering dikutuk apabila mereka bercakap dan reputasi peribadi mereka terancam dengan persatuan.”

Hijau terus memuji wanita lain yang bercakap dengan Weinstein.

“Saya mengalu-alukan keberanian wanita-wanita yang telah maju ke hadapan, kita perlu sedar bahawa tingkah laku seperti ini wujud di mana-mana sahaja dan tidak unik untuk industri hiburan. Pengeksploitasian kuasa di mana-mana. Tingkah laku ini tidak dapat diterima dan perlu dihapuskan. “

The Penny Dreadful aktres menyertai orang-orang seperti Angelina Jolie, Gwyneth Paltrow, Rose McGowan Cara Delevingne, Ashley Judd, dan banyak lagi, yang semuanya baru-baru ini mengatakan mengenai salah laku Weinstein.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 76

map