Eva Green Mendapatkan Tutup dan Pribadi di Kecantikan, Hobi dan Apa yang Ia Bekerja dengan Tim Burton

Sukar untuk tidak jatuh cinta dengan Eva Green-walaupun dia hanya ada suara di telefon.

“Saya berada di Ireland pada masa ini,” dia berbisik membunyikan setiap inci femme fatale dia sering bermain di skrin perak. “Kami baru bermula kira-kira seminggu yang lalu dan kemudian saya akan pergi terus ke filem Tim Burton.” Aktres sibuk juga berjaya mencari masa untuk menimbulkan kalendar Campari 2015 yang memakai almari pakaian fantasi yang termasuk Vivienne Westwood, Diane von Furstenberg, Christian Louboutin, dan Versace.

Di suatu tempat di antara pucuk foto yang glamor dan mempersiapkan pelbagai peranannya, Green berjaya mencari masa untuk bercakap dengan kami tentang tempat dia suka berjalan di Paris, bagaimana dia membuat kulitnya bercahaya, dan apa peranan baru dalam filem Tim Burton yang terkini.

Anda adalah salah satu daripada brunettes kegemaran kami! Apa rahsia anda untuk menjaga rambut anda sihat dan berkilat? Ia sentiasa begitu indah.

Kulit kepala saya sebenarnya menjadi sangat sensitif. Saya baru sahaja mendapati bahawa jenama Moogoo, ia adalah untuk kulit kepala yang sangat sensitif. Ia jenis organik, sangat mudah. Bagus.

Jika tidak, Shu Uemura melakukan syampu yang menakjubkan. Mereka melakukan minyak juga yang boleh diletakkan pada rambut anda selama 24 jam. Ia jenis makanan yang menyihatkan-rambut anda. Ia menjadikannya sangat berkilat. Ia sangat bagus!

PHOTOS: The Top 10 Brunettes di Hollywood

Dan bagaimana dengan kulit anda? Anda sentiasa bersinar. Bagaimana anda mencuci muka anda??

Adalah baik untuk menukar [produk]. Saya telah menemui SkinCeuticals baru-baru ini. Ia dibuat keajaiban di muka saya, saya katakan. Mereka mempunyai beberapa produk antioksidan yang hebat dan [hasilnya] serta-merta. Ia adalah jenama yang sangat menakjubkan.

Jika tidak, saya suka Jurlique. La Prairie juga sangat baik. Sisley juga. Ia bagus untuk berubah. Dan juga [ini adalah] semua produk yang sangat biasa yang akan anda beli di farmasi.

Tanda dagangan anda adalah mata berasap. Anda sentiasa memukul karpet merah dengannya. Adakah terdapat trend solek baru yang anda teruja untuk mencuba?

Saya tidak tahu jika saya akan cukup berani untuk pergi dengan solek yang sangat jelas pada karpet merah kerana ia adalah sejenis anomali untuk saya. Saya suka mata berasap, tetapi juga bibir yang dilakukan kerana dalam kehidupan sebenar saya sangat membosankan dan tidak biasanya mempunyai apa-apa solek, jadi, bagi saya, ini adalah peluang terbaik untuk memakai solek! Saya suka solek pada permaidani merah.

BERKAITAN: 5 Langkah ke Mata Smoky Perfect

Petikan yang ketara

“Ia cukup menggembirakan, dengan cara yang baik.” – # EvaGreen di tempat kegemarannya di Paris: @MuseeLouvre

Tweet ini!

sebelum tetapi dia melakukan pekerjaan yang sangat menakjubkan kerana dia seorang artis yang sebenar. Setiap set-up sangat berbeza, sangat cantik. Seperti lukisan. Ianya menyeronokkan. Saya tidak merasa ada tekanan dari pelanggan. Mereka suka Campari. Dan, bagi saya, itu adalah jenama klasik, saya benar-benar dihormati untuk menjadi sebahagian daripadanya.

Eva Green in the 2014 Campari Calendar
Kesopanan

Setiap persediaan dalam kalendar-setiap bulan-menceritakan kisah sedemikian.

Yeah. Dan setiap watak berbeza. Terdapat gaya budak lelaki, femme fatale, maka lebih romantis, dan hebat.

Setiap sisi Eva.

[Ketawa] Ya.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 − = 9

map