Eva Longoria Adalah Kasual Percuma dalam Pakaian Denim-Denim-pada Reka Bentuk Sendiri

Eva Longoria mengambil halaman dari buku gaya sendiri semasa pesta makan tengah hari di West Hollywood pada hari Khamis. Yang pertama Suri rumah terdesak bintang memakai sepasang seluar jeans putih dari koleksinya di The Limited, dipasangkan dengan butang berwarna biru denim, juga dari koleksinya, warna cermin, dan tumit mengintip jari telanjang. Longoria kelihatan hebat dalam pakaian denim-on-denimnya, membawa beg kulit berstruktur dan aksesori dengan jam tangan putih.

Pelakon itu juga mengambil Instagram untuk menyiarkan OOTD, dengan kapsyen itu, “Memakai Jeans Power Arca saya hari ini! Baju dan seluar jeans kedua-duanya dari Koleksi Eva Longoria! #EvaForTheLimited.” Kami mengasihi pakaian itu, tapi mari kita ambil sedikit masa untuk menghargai cermin mata berasaskan mata Longoria.

Memakai Kuasa Arca Kuasa hari ini! �� Baju dan seluar jeans kedua-duanya dari Koleksi Eva Longoria! #EvaForTheLimited

Foto yang disiarkan oleh Eva Longoria Baston (@evalongoria) pada

Longoria terikat pada bulan Mei tahun ini kepada mogul media Mexico, José Antonio Bastón, dalam majlis dan resepsi mewah di pantai di Mexico. Rakan baiknya Victoria Beckham berada di tangan untuk membantu pengantin perempuan yang merana bersiap untuk hari besarnya.

@evalongoria pengantin perempuan yang paling cantik. Saya amat berbesar hati kerana telah mencipta gaun pengantin anda X Terima kasih kerana meminta saya !!! X Kami suka anda! X #friends ���� #VBDoverst #VBHongKong X VB Gambar ihsan @hellomaguk

Foto yang disiarkan oleh Victoria Beckham (@victoriabeckham) pada

BERKAITAN: Eva Longoria Perkenalkan Her First-Ever Headshot-dan Dia Masih Suka Sama Sama

Ia kelihatan seperti Longoria gembira menikmati statusnya yang baru berkahwin, dan kami tidak sabar untuk melihat apa yang dilakonkan pelakon cantik itu di depan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map