Eva Longoria Mahu Anda Dapatkan Castmates Hot & Bothered Smokinnya

Saya telah menghasilkan untuk seketika sekarang dan berfikir jika saya akan kembali ke televisyen, ia sepatutnya menjadi sesuatu yang sangat mengagumkan. In Hot & Bothered, Saya bermain Ana, bintang telenovela yang, ironinya, tidak berbahasa Sepanyol. Ia segar dan ia adalah dunia yang tidak kita lihat dan watak yang kita tidak tahu. Ia juga berbeza bagi saya sebagai pelakon untuk bermain dan hanya homerun di semua pihak. Almari pakaian, yang telah disusun bersama oleh Lelaki MadJanie Bryant, adalah wataknya sendiri (membayangkan pakaian hebat yang meniup angin dengan sangat baik, satu pakaian mewah selepas yang lain) dan saya sangat teruja mengenainya. 

Ia adalah pelakon, walaupun, yang bersinar. Kami mempunyai semua watak-watak yang menakjubkan ini yang mengisi dunia. Mereka adalah keluarga, tetapi mereka adalah keluarga yang tidak berfungsi. Kami mempunyai penggambaran yang sangat menyeronokkan yang kami tidak mahu berpisah. Kami menjadi keluarga yang sangat rapat dengan cepat. Saya memilih setiap watak yang saya pilih untuk menghantar dan saya membawa kawan-kawan yang saya mahu bekerjasama. Dengan sikap dan semangat mereka dan jiwa mereka, saya harap anda mungkin telah ditetapkan untuk juruterbang kerana ia seperti “Kumbaya” ke tahap ke-10-seperti cinta, cinta, cinta.

BERKAITAN: Keindahan Terbaik Eva Longoria

Jose Moreno Brooks

Alex Meneses attends the People En Espanol's
Manny Carabel / FilmMagic
Jose Moreno Brooks attends the People En Espanol's
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Makanan yang hebat dengan orang yang tulen.

Jelaskan watak anda, Gael Garnica, dalam tiga perkataan.
Tidak selamat. Lapar-untuk pastri dan kemasyhuran. Setia.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Mungkin menonton Luar dan dalam.

Apabila anda tidak siap, apakah perkara yang anda suka lakukan?
Memasak dan makan, meneroka tempat-tempat baru, dan bermain bola sepak.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Anda benar-benar salah satu daripada orang yang paling sukar bekerja yang pernah saya temui dan juga yang paling murah hati. Anda telah mencipta keluarga pelakon kami.

Apa proses pemutus seperti itu?
Bagi saya, ia adalah satu-minggu separuh masa. Ujian akhir yang dirasakan seperti hari permainan. Apabila anda memberitahu saya, secara peribadi, bahawa saya telah memesannya, respons saya mungkin agak sedikit pada mulanya, tetapi saya hanya terkejut.

Izzy Diaz

 Izzy Diaz attends the People En Espanol's
Dimitrios Kambouris / Getty Images

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Saya pernah mengunci diri saya dari kereta saya pada pertengahan bulan Julai di Orlando, Fla. Suhu sekitar 130 darjah dan pepijat Palmetto berkerumun. Saya juga telah meninggalkan kereta saya. Dan dompet saya ada di dalam kereta. Dan telefon bimbit saya. Sebagai nota sampingan, saya juga fikir orang yang boleh menyanyikan muzik klasik sangat menarik.

Jelaskan watak anda, Ishak, dalam tiga perkataan.
Befuddled. Berbulu. Dan Gump-y.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Saya membuat diri saya satu cawan panas air dengan lemon di dalamnya pagi ini. Saya membacanya adalah minuman yang sihat sambil mengintai pada Reddit. Saya memerah lemon dengan tangan kanan saya dan saya berasa sangat kuat, jadi saya meremas dan meremas sehingga ada pulpa di seluruh tangan saya. Sejak pagi itu saya menguap dan mula menggosok mataku dengan tangan kanan saya. Syarat Persetujuan adalah pada malam terakhir dan adegan di mana Debra Winger mengucapkan selamat tinggal kepada anak-anak lelaki beliau telah saya dalam histeria. Jadi itulah yang kedua kali terakhir saya menangis.

Apabila anda tidak ditetapkan, perkara kegemaran anda ialah …
Saya suka duduk di Coffee Bean & Tea Leaf kegemaran saya, baca semula Game of Thrones, dan tunggu sehingga Martin Sheen, Jonathan Lipnicki, Steve Carrell, atau Gareth Edwards datang untuk mendapatkan minuman mereka. Ia adalah Kopi Bean yang sangat baik. Jika anda pergi ke sana, minta “Izzy.” Mereka akan tahu apa maksudnya.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Anda telah menjadi segala-galanya yang pernah saya minta dalam bos. Pintar, penyayang, lucu, dan inspirasi. Anda adalah jenis orang yang saya akan mencari untuk inspirasi dan bimbingan. Saya sangat bernasib baik untuk menjadi sebahagian daripada pertunjukan ini!

Apa proses pemutus seperti itu?
Proses pemilihan untuk persembahan itu sangat istimewa. Dalam kebanyakan kes, uji bakat untuk pertunjukan baru boleh menjadi simpatik Jungian tentang keraguan diri dan kebimbangan. Para pengarah pemilihan untuk pameran ini, Lisa Miller Katz dan Stacey Levy, sangat menyokong dan menghibur. Mereka benar-benar membantu saya yakin kerana saya melalui proses uji bakat. Apabila saya bertemu dengan pencipta, Chrissy Pietrosh dan Jessica Goldstein, saya berasa seperti saya hanya menggantung dengan rakan-rakan baru. Mereka mencipta suasana di mana saya berasa selamat datang dan di mana saya boleh menjadi diri saya sendiri.

Mesyuarat anda hanya OK. Kidding! Awak begitu keren! Yang kedua saya masuk, anda bangun, memeluk saya dan segera terlibat dalam menubuhkan adegan audisi saya. Anda tidak duduk dan berteriak, “Tarian, monyet, tarian!” Anda terlibat. Anda mahu menjadikannya hebat. Anda memindahkan meja, mendapat kerusi yang berbeza, memindahkan meja yang berbeza dan kemudian anda menjerit, “Tarian, monyet, tarian!” Ia adalah satu pengalaman yang hebat dan saya akan menghargai selama-lamanya.

Jadyn Douglas

Jadyn Douglas attends People En Espanol's
Michael Stewart / WireImage

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Trafik. Juga, seorang lelaki yang bertanggungjawab.

Jelaskan watak anda, Roxie Rios, dalam tiga perkataan.
Young. Naif. Optimis.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
3 Julai, ketika saya berada di doktor haiwan kecemasan dengan Frenchie saya, Stacks. Alhamdulillah dia berjaya!

Apabila anda tidak siap, apakah perkara yang anda suka lakukan?
Berikan dan tulis muzik.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Sangat menakjubkan! Anda begitu rendah hati dan manis tetapi anda tahu apa yang anda mahukan. Anda sangat tangan, yang saya sayangi. Ada banyak yang boleh saya pelajari daripada anda.

Apa proses pemutus seperti itu?
Itu gila! Ejen saya di New York menghantar saya uji bakat dan saya melakukan pita diri dengan ibu saya di ruang belakang rumah Nashville saya. Tidak lama selepas itu, saya telah diterbangkan ke L.A. untuk bertemu dan membaca untuk anda dan selebihnya pengeluar, penulis, eksekutif rangkaian. Siapa sangka? Saya berasa sangat diberkati untuk mendapat peluang ini!

BERKAITAN: Badan Bikini Eva Longoria

Diana Maria Riva

 Diana-Maria Riva attends The 2015 NBC Upfront Presentation at Radio City Music Hall on May 11, 2015 in New York City.
Slaven Vlasic / Getty Images

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Saya suka apabila seorang lelaki boleh terlibat dalam perbualan yang hebat dan merupakan pendengar yang luar biasa. Sekiranya saya merasai mata yang membawa saya, saya lemah dalam lutut.

Huraikan watak anda, Mimi, dalam tiga perkataan.
Rakan kongsi Jenayah.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Menonton American Ninja Warrior! Saya sangat teruja untuk mereka ketika mereka membuatnya dan anak-anak saya melihat saya seperti, “Ibu, sungguh?” Tetapi saya bertindak balas tidak memantau mereka bermain sukan. Saya Latin. Cheering sama dengan air mata!

Apabila anda tidak ditetapkan, perkara kegemaran anda ialah …
Bersama anak-anak saya. Tak ternilai!

Apa yang saya suka sebagai bos?
Pertama sekali, tiada siapa yang suka bersenang-senang lebih daripada anda, jadi set itu penuh dengan bergurau dan ketawa. Tetapi perkara paling penting ialah anda sangat pintar, sangat berbakat dan tanpa cinta. Kami tidak mungkin berada dalam tangan yang lebih baik daripada anda. Saya sangat berbangga untuk bekerja dengan anda.

Apa proses pemutus seperti itu?
Menakjubkan, dan itu pengalaman yang jarang berlaku! Ia jarang berlaku apabila bintang pertunjukan datang untuk mengadili anda supaya kami dapat bermain dan benar-benar meneroka kimia kami. Tetapi itulah berapa yang anda melabur. Jika anda benar-benar ingin tahu jika ia akan berfungsi, anda perlu meletakkan diri anda dalam saluran dengan pelakon audisi dan mengetahui sendiri. Nah, awak buat begitu sahaja dan kami memukulnya dengan indah.

Alex Meneses

Alex Meneses attends the People En Espanol's
Manny Carabel / FilmMagic

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Ia harus bermula dengan rupa yang menggembirakan dan kemudian saya memerlukan cinta.

Terangkan karakter anda, Isabela Santamaria, dalam tiga perkataan.
Cacat. Ghairah. Glamorous.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Beberapa minit yang lalu ketika saya melalui gambar anak perempuan saya. Dia begitu berkuasa. Dia semua saya.

Apabila anda tidak ditetapkan, perkara kegemaran anda ialah …
Bersantai dengan anak perempuan saya, Stella.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Anda adalah cinta. Anda telah berjaya untuk masa yang lama dan hebat sepanjang hidup anda. Anda telah menguasai sesuatu yang sangat jarang dan cantik. Anda adalah seseorang yang perlu diperhitungkan dan pada masa yang sama benar-benar ada, murah hati, dan penyayang. Anda mengatakan apa yang anda mahu tanpa memalukan atau mencederakan sesiapa. Saya suka bekerja dengan anda dan untuk anda. Saya sangat bernasib baik untuk anda dalam hidup saya. Anda gadis saya dan saya mendapat punggung anda setiap masa.

Apa proses pemutus seperti itu?
Saya tidak pasti bagaimana ia berlaku untuk semua orang, tetapi anda membuat saya rasa dihormati, berbakat, dan cantik. Apabila anda percaya kepada seseorang, anda menunjukkannya. Itu bagus dan sangat membantu dalam proses pemutus. Ia sangat menyeronokkan dan begitu kreatif dengan anda.

Jencarlos Canela

Pelakon Jencarlos Canela Gosselaar attends the 2015 NBC Upfront presentation red carpet event at Radio City Music Hall on May 11, 2015 in New York City.
Taylor Hill / Getty Images

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Anda di setiap tempat! Tidak, apabila anda bersikap sopan dan anda menyapa seseorang yang anda tidak ingat dengan jelas dan mereka sebenarnya bertanya kepada anda, “Adakah anda ingat saya?” Dan kamu berkata “Apa?” Anda gagap sedikit tetapi anda masih berkata, “ya, sudah tentu” dan mereka berkata, “Betul, dari mana?” Dan kemudian anda kelihatan seperti keledai kerana anda perlu berkata, “Baiklah, anda mendapat saya, saya tidak ingat anda” atau lari dengan pantas dan berharap anda tidak akan melihatnya lagi. Ya, saya telah buat yang kedua.

Jelaskan watak anda, Xavier Castillo, dalam tiga perkataan.
Ghairah. Yakin. Kekasih.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Saya benar-benar menangis hari ini kerana saya memotong bawang supaya dimasukkan ke dadar saya.

Apabila anda tidak ditetapkan, perkara kegemaran anda ialah …
Saya suka bermain sukan dan menonton mereka juga. 50 hari sehingga bola sepak dan The Sheriff [Peyton Manning] mengambilnya sepanjang tahun ini. Saya selalu di studio, terutama sekarang bahawa saya sedang merakam album baru, sentiasa bepergian. Kami sebenarnya membungkus pelancongan sekarang. Saya suka berkumpul dengan rakan-rakan dan keluarga saya sebanyak yang saya boleh. Parti kolam renang, barbeku, lautan dan perjalanan sesekali ke Vegas.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Kata-kata tidak dapat menjelaskan kaliber bos, rakan sekerja, hanya sekadar manusia. Setiap hari saya belajar sesuatu yang baru di sisi anda dan sukar untuk percaya, kerana pada dasarnya anda telah melakukan semuanya, dunia belum melihat apa-apa lagi. Anda baru sahaja bermula.

Apa proses pemutus seperti itu?
Saya telah menamatkan pertandingan muzik yang saya hakim di Mexico dan merancang lawatan baru ketika saya diminta untuk mengikuti ujian untuk bahagian Xavi. Saya menghantar pita saya dan kemudian mendapat panggilan daripada anda dengan mengatakan yang berikut: “Oh tuhan saya, Jen, awak memang hebat! Saya sangat bimbang awak akan menghisap.” Anda boleh memahami kekeliruan emosi saya pada masa itu. Kemudian anda berkata anda tidak pernah benar-benar melihat saya bertindak dan tidak tahu apa yang diharapkan. Secara keseluruhannya, saya teruja bahawa anda menyukainya dan saya datang ke LA, adakah kejadian dengan anda di bilik yang penuh dengan orang bersama dua orang rakan lain yang sedang menunggu untuk melakukan perkara yang sama, dan selepas itu, saya mendapat panggilan dari seseorang yang terdengar seperti Tuhan, memberitahu saya saya terpilih untuk memainkan peranan hebat Xavi.

Amaury Nolasco

Pelakon Amaury Nolasco attends the
Andreas Rentz / WireImage

Apa yang membuatkan anda panas dan diganggu?
Saya seorang yang kompetitif, jadi saya perlu mengatakan, kehilangan membuat saya panas dan diganggu. Anda boleh membuktikannya. Kami mempunyai permainan malam di rumah anda di mana kami bermain permainan seperti charades dan sebagainya. Saya benci kalah!

Jelaskan watak anda, Rodrigo Suarez, dalam tiga perkataan.
Sensitif. Dicintai. Tidak difahami.

Bilakah kali terakhir kamu menangis?
Pagi ini menonton iklan TV untuk penatua. Saya sangat menyukai watak saya pada masa-masa. Sensitif!

Apabila anda tidak ditetapkan, perkara kegemaran anda ialah …
Perjalanan dan bermain golf.

Apa yang saya suka sebagai bos?
Hanya yang terbaik. Tidak tahu bagaimana anda melakukannya, tetapi anda mengetahui segala yang sedang berlaku. Tiada apa-apa dan tidak ada yang terabaikan atau tidak disedari. Anda membuat persekitaran kerja yang setiap pelakon akan membunuh dan mengalu-alukan kreativiti dari kita semua. Anda tidak beriman! Seperti yang saya katakan, hanya yang terbaik!

Apa proses pemutus seperti itu?
Bagi saya, itu adalah uji bakat paling mudah yang pernah saya alami sejak anda membuat peranan berdasarkan saya. Jadi, ia akan menjadi sukar untuk mengacaukannya. Peranan saya sentiasa mengadu tentang mengapa dia adalah pelakon jenis sebagai lelaki yang buruk, apabila dia mempunyai pelbagai untuk memainkan peranan lain. Sentiasa memohon peluang untuk membuktikannya. Nah, itulah kisah hidup saya. Ha!

VIDEO YANG TERKAIT: Eva Longoria pada Keyakinan dan Mendapatkan Lebih Lama

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map