Eva Longoria Membawa Halaman Daripada Playbook Kylie Jenner dalam Seluar Mesh

Kami memanggilnya lebih awal: 2017 akan menjadi tahun baju renang mesh. Pada hari yang sama bahawa Kylie Jenner bertukar menjadi kepala dalam pakaian renang yang hampir sama sekali dilihat, Eva Longoria menggegarkan versi trennya sendiri.

Anak lelaki berusia 41 tahun itu telah menjalani kehidupan terbaik ketika bercuti bikini, tetapi ‘gram’ yang paling baru telah kami mahu mengambil satu keping baru. The Suri rumah terdesak alum kelihatan berseri sambil berehat di Mexico dengan baju renang merah api dengan jaringan yang merinci di bahunya. Dia berpasangan dengan seluar seksi dengan pengawal cermin dan senyuman, berpose pada pagar bot. “Tidak menoleh ke belakang! # 2017,” dia menegaskan snap itu.

Eva Longoria

Pemain berusia 41 tahun itu terkejut dengan satu keping berwarna merah dengan perincian mata ketika bercuti di Mexico. Dia berpasangan dengan cermin mata hitam penglihatan dan senyuman.

evalongoria / Instagram

VIDEO: Eva Longoria di Kegemarannya Karpet merah Kelihatannya

 

Dia bukanlah satu-satunya yang membuat tahun 2017 satu model: Model Ashley Graham menggegarkan pakaian renang renda semasa bercuti di Seychelles yang jujur ​​lebih panas daripada mana-mana bikini.

BERKAITAN: Eva Longoria Goes Makeup-free dalam Bikini Teeny

Lupakan dua keping: Nampaknya cutouts adalah midriffs baru ketika datang ke pakaian renang seksi. Lihat lebih banyak selebriti dalam pakaian renang di galeri kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

28 + = 35

map