Eva Mendes Memberi Kemaskini Rare Mengenai Meningkatkan Dua Putrinya

Eva Mendes dan Ryan Gosling terkenal dengan ketegangan tentang kehidupan keluarga mereka, tetapi hari ini aktres itu mendedahkan sedikit tentang bagaimana pasangan itu menaikkan dua anak perempuan mereka, Esmerelda, 3, dan Amada, 1. 

Semasa acara mempromosikan barisan bersaiz baru dengan New York & Company di pusat membeli-belah di Cerritos, CA, Mendes bercakap dengan Orang Chica mengenai anak-anaknya membesar di rumah tangga Cuba. “Menjadi Kuba dan dibesarkan dalam rumah tangga Kuba yang sangat tipis mempengaruhi semua yang saya lakukan,” katanya. Ini meluas kepada anak-anak perempuannya, yang dia mendedahkan sedang diajar untuk bercakap dalam bahasa Inggeris dan Sepanyol. 

“Esmeralda kebanyakannya bercakap Spanglish sekarang, ia sangat comel,” katanya. “Dia pasti dwibahasa, dan ia sangat penting bagi kita untuk memastikan bahawa dia bukan sahaja biasa dengan bahasa itu, tetapi juga dengan budaya.” Syukurlah, keluarga Mendes tinggal di dekatnya untuk meminjamkan pengaruh mereka dalam cara makanan dan muzik Cuba-dan untuk memastikan anak-anak perempuan bersaing dengan bercakap Bahasa Sepanyol.

Eva Mendes - NY & Co - Lead
Rachel Murray / Getty

“Ibu saya, yang tinggal 15 minit dari sini, membuatnya mudah kerana dia bercakap dengan gadis-gadis dalam bahasa Sepanyol dan memasak makanan Kuba dan kami sentiasa mendengarkan muzik Cuba, ia adalah sebahagian besar daripada cara hidup kita. Saya tidak akan mempunyai cara lain. ” 

BERKAITAN: Foto Ibu Ibu-Ibu Eva Mendes Hangat Hati Anda

VIDEO YANG TERKAIT: 10 Kali Ryan Gosling Adakah Bae

 

“Ayah saya, yang telah berada di sini selama 45 tahun dan masih tidak berbahasa Inggeris, adalah aset sebenar,” katanya. “Ia sangat sejuk kerana sekarang saya cuba memastikan gadis-gadis saya bercakap bahasa Sepanyol, seperti, ‘Baiklah, Ayah, ambil mereka,’ kerana saya tahu bahawa semua yang mereka akan bercakap dengannya adalah bahasa Sepanyol.”

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 56 = 64

map