Evolusi Pakaian Oscar Saoirse Ronan

Penama Oscar tiga kali Saoirse Ronan tidak asing dengan litar anugerah, atau komponen karpet merah.

Pelakon Ireland pertama kali dicalonkan 10 tahun lalu untuk peranannya dalam James McAvoy dan Keira Knightley Pendamaian. Menjelang tahun-tahun beliau dalam banyak hal, pemain berusia 13 tahun itu tiba di Oscar 2008 mengenakan gaun jubah Alberta Ferretti anjung yang elegan. Lihat, mini-Saoirse (Bayi Burung?):

Saoirse Ronan Oscars 2008
Steve Granitz / WireImage

Ronan seterusnya akan dicalonkan pada 2016 untuk persembahannya Brooklyn (sekeping tempoh yang lain). Pelakon itu memukul permaidani merah Oscars dalam ensemble yang lebih dewasa, memakai selendang jahitan teater Calvin Klein yang menjunam, kunci berambut perangnya membersihkan bahunya.

Saoirse Ronan Oscars 2016 Embed
Jason Merritt / Getty Images

Pada tahun ini, pada tahun 2018 Oscar, pemain berusia 23 tahun itu dicalonkan kerana prestasinya yang tulus sebagai watak tajuk dalam debut pengarah Greta Gerwig yang terkenal, Kumbang (juga sekeping waktu, secara teknis-berlaku pada tahun 2002). Saoirse, yang memenangi Golden Globe untuk persembahannya, tiba di Dolby Theatre memakai gaun merah jambu adat Calvin Klein dengan pam yang sepadan. Dia juga menggegarkan gaya rambut baru yang kami cintai.

Saoirse Ronan Lead
Kevin Mazur / WireImage

Penata Ronan, Elizabeth Saltzman, mengatakan pilihan untuk meletakkan pelakon itu di Calvin Klein (sekali lagi) adalah seorang yang tidak mempunyai otak. “Ia jelas Calvin, sepanjang jalan,” katanya InStyle. “Ideanya ialah melakukan sesuatu yang menumpukan kepadanya, bukannya pakaian, bukan fesyen, bukan perhiasan, tetapi benar-benar menumpukan pada kecantikan dan keanggunan orang itu.

Saoirse dan Elizabeth memukul kuku di kepala.

-Dengan laporan oleh Ruthie Friedlander

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map