Ex Ex Georgina Chapman Harvey Weinstein Ditampilkan dalam Pratonton Baru untuk Runway Project All Stars

Walaupun terdapat kontroversi dan kejahatan daripada tuduhan salah laku seksual di sekitar Harvey Weinstein, bekas pereka Marchesa, Georgina Chapman, akan kembali ke panel hakim Projek Runway All Stars untuk Musim 6, yang perdana Jan. 4 pada Hayat.

Chapman telah menjadi ruji pada Semua bintang menilai panel sejak ia ditayangkan pada 2012, dan dia akan kembali ke siri itu bersama Isaac Mizrahi dan tuan rumah Alyssa Milano. Pratonton pertama untuk musim baru dibebaskan EW Isnin, dan ia termasuk 16 pereka yang kembali dari pameran itu.

Klip itu juga menyoroti secara ringkas Chapman bercakap dengan Mizrahi semasa sesi penghakiman.

“Anda tidak boleh mengatakan sesuatu yang terlalu cantik,” kata Chapman kepada Mizrahi sambil menilai rupa yang tidak kelihatan.

“Anda terlalu cantik, ok?” Mizrahi berkata kembali.

BERKAITAN: 9 Perkara yang Tahu Mengenai Isteri Harvey Weinstein Georgina Chapman

Seorang wakil dari Lifetime mengesahkan pada bulan Oktober bahawa Chapman akan kembali ke Semua bintang menilai jadual.

“Pengeluaran sudah siap pada musim depan Projek Runway All Stars dengan Georgina, “kata wakil itu Orang. Pertunjukan ini dihasilkan bersama oleh Bunim-Murray Productions dan studio bekas suami yang dipisahkan oleh Chapman, The Weinstein Company.

Tonton pratonton penuh, melalui EW, di atas.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 22 =

map