Exan Sean Penn dan Robin Wright Tidak Setuju Cara Ibu Bapa Anak-Anak mereka

Pemenang Oscar dua kali Sean Penn memukul litar akhbar untuk mempromosikan novelnya, Bob Honey Who Just Do Stuff. Penn, 57, yang terkenal dengan kehidupan cinta yang berpandangan tinggi sebagai usaha beliau bertindak mengambil satu wawancara semacam itu sebagai peluang untuk membincangkan hubungannya dengan bekas isteri Robin Wright.

Wright, ibu kepada dua anak lelaki Penn (Dylan, 26, dan Hopper, 24), telah berkahwin dengan Mystic River bintang dari tahun 1996 hingga 2010. Menggambarkan hubungan semasa mereka, kata Penn WTF tuan rumah podcast Marc Maron, “Kami tidak mempunyai banyak perbualan. Kami tidak tidak bersama-sama. “

Sean Penn Robin Wright Lead
Steve Granitz / WireImage

Penn terus memperincikan salah satu perbezaan penting antara kedua-dua mereka dan gaya keibubapaan mereka: “Kami mempunyai hubungan yang sangat berasingan dengan anak-anak kita pada masa ini, dan ia kelihatan lebih baik seperti itu. Ternyata, dia dan saya tidak berkongsi pandangan etika yang sama mengenai keibubapaan, termasuk keibubapaan kanak-kanak dewasa. “

Sean Penn Kids Embed
Dia Dipasupil / Getty Images

Semasa perbualan Penn dengan Maron, penulis baru itu juga menyentuh pergerakan #MeToo, menjawab soalan yang berani dari tuan rumah pelawak: “Apabila ini bermula, adakah anda takut?”

Sebagai tambahan kepada masa jabatannya sebagai bintang filem, Penn telah lama diikuti oleh tuduhan keganasan rumah tangga, terutama yang menentang isteri pertamanya, Madonna.

Walaupun kedua-dua pihak secara rutin menafikan dakwaan itu, keraguan umum masih wujud.

“Tidak,” Penn menjawab Maron. “Tidak pernah berlaku kepada saya atas penolakan, untuk menuntut kemarahan, atau menganiaya orang itu akibatnya,” katanya, memanggil mangsa yang melaporkan penyalahgunaan “wira”.

Pada petang Isnin, Penn juga membuat penampilan The Show Late dengan tuan rumah Stephen Colbert, mengakui bahawa Ambien yang diambilnya lebih awal mungkin masih berlaku. Walau bagaimanapun, pelakon kemudian mula merokok di set.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 74 = 76

map