Faith Hill Menjadi 49 Hari Ini! Lihat Muzik Negara Ratu Menukar Sepanjang Tahun

Tahniah kepada Faith Hill, salah seorang wanita terkemuka muzik negara, yang bertukar 49 hari ini! Paling terkenal dengan vokal pembunuhnya dan hubungan yang menggemari dengan pemuzik muzik sesama negara dan suami Tim McGraw, Hill mempunyai kita ketagih dari hari dia menjatuhkan album pertamanya, Terima saya seadanya, pada tahun 1993. Sejak itu, penyanyi lagu terus membunuh carta muzik.

Menjual lebih daripada 40 juta rekod di seluruh dunia, kerjaya Hill mempunyai senarai panjang yang mengagumkan, termasuk lagu hit antarabangsa multi-platinum “Kiss Ini,” lima Grammy Awards, dua belas Akademi Muzik Negara Anugerah, dan enam Anugerah Muzik Amerika.

Kini membual lebih daripada 20 tahun dalam biz muzik, penyanyi kelahiran Mississippi secara rasmi merupakan seorang veteran Hollywood dengan salah satu kerjaya muzik negara yang paling mengagumkan sepanjang zaman. Dan untuk menghormati hari besarnya kita melihat, perubahan kecantikan Hill sepanjang tahun. Selamat hari jadi, Iman!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 7 = 17

map