Fall Fesyen Cliff Nota: Apa Yang Perlu Anda Ketahui Tentang Membeli-belah untuk Musim

Hari ini secara rasminya hari pertama kejatuhan, dan untuk membantu anda menyambut musim baru, kami memecahkan semua bahagian yang anda perlukan sekarang.

Skirt

Skirt Car Wash
Ya, perkara ini benar-benar dipanggil skirt kereta-basuh-jalur lebar kain swish, bergoyang, dan tamparan dengan setiap langkah. Kami menyukai melihatnya jatuh di landasan di Dior, Oscar de la Renta, Tommy Hilfiger, dan Proenza Schouler. Beli trend di sini.

A-Line Miniskirt
Musim ini, gaya klasik dibuat dalam suedes super lembut dan kulit, denims, dan campuran bulu. Beli trend di sini.

Aksesori

Selendang kurus
Walaupun ia tidak menjanjikan kehangatan sebagai nombor chunky, selendang kurus adalah tambahan yang mesti anda tidak tahu bahawa anda telah hilang. Sekiranya anda tidak mempercayai kami, tanya Kate Moss. Beli trend di sini.

Beg pelana
Musim ini, ia bukan mengenai “beg”, tetapi sebaliknya “ia” siluet: beg pelana. Cari satu di setiap anggaran. Beli trend di sini.

The Midi Boot
InStyle editor LOVE the boot midi untuk kejatuhan. Di sini, mereka memasak bagaimana untuk melemparkannya. Beli trend di sini.

Heel Blok
Keselesaan? Semak. Gaya? Semak. Tumit blok kembali dan lebih baik dari sebelumnya. Beli trend di sini.

Puncak

Blaus Leher-Tie
Gucci memulakan tren di landasan, dengan koleksi terinspirasi Wes Anderson yang geek-chic. Perkara terbaik mengenai siluet adalah serba boleh. Beli trend di sini.

Tanpa lengan
Sekeping peralihan ini mempunyai yang terbaik dari kedua-dua dunia, memberikan lapisan tambahan kehangatan tanpa membuat anda terlalu panas. Ia juga sesuai untuk diletakkan ketika temps benar-benar mula mencelup. Beli trend di sini.

Trend

Pinggir
’70s yang diilhamkan adalah pinggiran yang trend untuk musim bunga, dan ia membuktikan kekuatan kekal yang serius sebagai terperinci diterjemahkan ke dalam skirt, beg, dan kasut untuk jatuh. Beli trend di sini.

Karat
Apa cara yang lebih baik untuk merubah wardobe anda daripada dengan warna yang pecah? Kami telah mengumpulkan 14 buah yang disemai dalam warna hue yang paling hangat, oren berkarat. Beli trend di sini.

Brocade
Brocade tidak lagi dikaitkan dengan nenek anda. Corak yang lazat akan berfungsi pada hujung minggu dan pejabat. Bolehkah seseorang berkata … pembelian palsu? Beli trend di sini.

BERKAITAN: 17 daripada Sweater & Rok Skirt Kegemaran Kami untuk Kejatuhan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 6

map