Fergie Hanya Turun Dua Lagu Dari Album Baru Double Dutchess

Fergie sedang mempersiapkan kita untuk albumnya yang akan datang dengan dua lagu baru.

Walaupun pelepasan Double Dutchess masih hampir sebulan lagi, bintang itu hanya memulakan video baru, berjudul “Lapar,” dengan Rick Ross, dan itu adalah mash-up pop-rap muktamad. 

Visual menjatuhkan rahang untuk lagu baru itu secara eksklusif ditembak dalam warna hitam dan putih, dengan Fergie mengetuk sama seperti dengan mudah seperti Ross sendiri. Sepanjang penglihatan yang mengasyikkan video, orang Dutchess tidak kelihatan sultry, mulai dari makanan ikan hingga ke bodysuit lateks – hanya menambah kepada orang bodohnya. 

Tetapi itu bukan semua! Fergie juga berhubung dengan Nicki Minaj dan bekas band Black Eyed Peas will.i.am untuk lagu lain, yang dikenali sebagai “You Already Know.” Dan dengan lirik-lirik seperti, “Life’s a movie, biarkan kamera roll / Hidup pantas bergerak, tidak tidak akan lambat,” kita hanya boleh meneka bahawa kita akan dibawa dalam perjalanan liar dengan Dutchess dan Minaj oleh pihak kita apabila video akhirnya jatuh. Untuk sekarang, lihat audio di bawah. 

BERKAITAN: Foto Fergie Foto Hitam-Putih-Putih untuk Mengumumkan Tarikh Pra-Albumnya

Double Dutchess tersedia untuk pra-pesanan, dengan pelepasan rasmi album yang akan datang pada 22 September. Dan jika anda mahu melihat video baru Fergie di skrin besar, dia juga mengumumkan pengalaman album visual yang akan dimainkan di teater filem iPic pada Sept 20.

Kami mendapat penanda kalendar kami dan fon kepala bersedia.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map