Fergie Mendedahkan Dia Tidak Mendapatkan Lebih Banyak Kanak-Kanak

Hanya kerana dia (baru) tunggal, tidak bermakna Fergie sepenuhnya menolak kemungkinan mempunyai lebih ramai kanak-kanak.

Semasa panel Persatuan Televisyen Persaingan untuk siri pertandingan nyanyian Fox yang baru Empat, Pemain berusia 42 tahun itu mendapat kejutan dengan pemberita mungkin memberikan anaknya Axl, 4, adik beradik satu hari.

“Anda tidak pernah tahu. Saya tidak pernah mengatakan tidak. Sudah pasti tahun baru dan keadaannya baru! “Kata Fergie Orang.

Pemenang lapan kali Grammy, yang berpecah dengan pelakon Josh Duhamel selepas lapan tahun perkahwinan pada bulan September, menjelaskan bahawa dia tidak tergesa-gesa untuk mempunyai lebih banyak anak. “Sekarang saya tidak berfikir tentang hal itu kerana saya mendapat banyak pada plat saya dan saya hanya cuba menjadi ibu terbaik untuk Punky Pie kecil saya – Itulah yang saya panggil dia-Dia Punky Pie-I kecil saya panggil dia Punky, kerana dia suka pai labu! “

pengawal kecil saya. datang kepada saya untuk mengambil 11 tahun pada album.

Pos yang dikongsi oleh Fergie (@fergie) pada

Fergie terus membincangkan bagaimana dia mengekalkan keseimbangan kerja-kehidupan yang sihat sebagai ibu tunggal. “Seperti mana-mana ibu yang bekerja keras tahu, ia adalah tindakan mengimbangi yang halus yang perlu saya juggling sepanjang masa dengan jadual yang berbeza, jadual keluarga, jadual kerja, saya sentiasa perlu mempunyai sempadan, pastikan bahawa semua jam itu berada dalam dan ia adalah gaya hidup yang seimbang kerana saya mendapat begitu banyak di pinggan saya yang kadang-kadang saya hanya Ibu yang penat! “katanya..

Walaupun penyanyi sentiasa menyesuaikan diri dengan tugas mommynya, kami mementingkan diri sendiri berharap dia memberikan Axl seorang saudara satu hari tidak lama lagi!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + = 10

map