Fesyen Bike-Friendly untuk Pakai Kerja-kerja Anda

Mungkin Bulan Bike Negara, dan sebagai penyokong udara segar, senaman, dan alam sekitar, anda boleh bertaruh kami akan menggerakkan hati kita sebanyak mungkin. Satu-satunya dilema? Apa yang hendak dipakai. Untuk itu, kami menyusun dua pakaian mesra kitaran dan basikal sepadan untuk kerja dan untuk hujung minggu untuk membantu anda mendapatkan gaya anda semasa anda menaiki.

BERKAITAN: Gigi Kecergasan Bergaya untuk Memaksa Motivasi

UNTUK KERJA

Basikal Outfits
Kesopanan

Trik pertama untuk berulang mudah adalah mencari basikal kecil dan ringan untuk menyimpannya semasa hari kerja. Bagi pakaian anda, seluar yang disesuaikan dengan soigné membuat pilihan yang hebat-seluar pendek yang kurus tidak akan terperangkap dalam roda basikal. Slip pada sepasang kasut dan ubah ke tumit sebaik sahaja anda berada di meja anda. Dan akhirnya, ambil keperluan anda dengan beg crossbody yang besar untuk membebaskan tangan anda untuk stereng.

Kedai rupaMango atas, $ 60; mango.com. Topshop blazer, $ 250; topshop.comSeluar Topshop, $ 160; topshop.com. Kate Spade bag, $ 328; shopbop.com. Kasut Vans, $ 60; vans.com. Brompton Bike, $ 1,730; brompton.com. 

UNTUK HUJUNG MINGGU

Basikal Outfits
Kesopanan

Basikal retro dengan bakul adalah sempurna untuk pengembaraan hujung minggu anda, sama ada itu adalah satu keghairahan pantai atau berkelah di taman. Tetapi jika anda tidak dilengkapi dengan bakul, bahu ransel cerah untuk memegang semua yang anda perlukan sambil menambah pop warna untuk pakaian anda. 

Kedai rupa: Zara atas, $ 50; zara.com. Seluar pendek semasa / Elliott, $ 200; net-a-porter.com. Lihat oleh ransel Chloe, $ 625; matchesfashion.com. Joie sandal, $ 195; bloomingdales.com. Huffy Bike, $ 97; amazon.com. 

BERKAITAN: Celebs Kegemaran Kami Di Basikal

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 9

map