Fesyen Cara Rahsia Ini Gadis-gadis Membuat Fanny Packs Cool Again

TK
Pierre Suu / Getty Images

Alexis Bennett

Nov 07, 2017 @ 12:00 petang
Setiap produk kami telah dipilih secara berasingan dan disemak oleh pasukan editorial kami. Jika anda membuat pembelian menggunakan pautan yang disertakan, kami boleh mendapatkan komisen.

Ya, pek fanny sudah kembali. Dan tidak, mereka tidak akan berada di mana-mana masa lain tidak lama lagi. Jadi, jika anda seorang fashionista yang suka trend, anda mungkin juga melompat naik. Saya tahu anda mungkin mempunyai keraguan dan ketakutan tentang beg kontroversi, tetapi jangan risau. Terdapat satu hujung fesyen yang akan memastikan bahawa anda mengukir trend fanny-pack tanpa kelihatan seperti anda terjebak dalam ’80-an.

Daripada mengecas beg di sekeliling pinggang anda, putuskannya menjadi rentak dengan melemparkannya ke dada anda. Anda mungkin telah melihat beberapa fesyen kanak-kanak itu sudah melakukan ini. Bintang-bintang seperti Bella Hadid, Kendal Jenner, dan Rihanna telah mengubah fanny packs ke beg crossbody akhir-akhir ini. Dan trend itu tidak menunjukkan tanda-tanda perlahan.

Imej VMAL / Bintang Max / GC

Malah pereka nama yang hebat-seperti model Balenciaga yang dihantar ke landasan yang memakai pek fanny yang diikat di dada mereka.

Catwalking / Getty Images

Bahagian terbaik mengenai pek fanny silang adalah bahawa ia adalah trend yang akan membuat mana-mana dan setiap pakaian melihat sepuluh kali lebih baik. Mahu menaik taraf baju putih T-shirt dan seluar jeans biasa? Buang satu pek fanny ke atas satu bahu. Perlu menambah sentuhan yang tidak dijangka kepada pakaian wanita? Anda tidak boleh salah mengusik beg pinggang yang cantik ke satu sisi. Ia adalah cara 2018 untuk membuat pek fanny sejuk lagi.

Masuklah dengan trend dengan mencari pek fanny bergaya dalam roundup kami di bawah.

VIDEO: Gadis Fesyen Itu Membuat Fanny Packs Percuma Sekali Lagi

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 9 = 18

map