Fifty Shades Fans: Another Sequel Is Headed to Rack Raos Sooner than You Think

Lima puluh Shades peminat, bersiap sedia untuk buku baru dalam francais: Pengarang E.L. James mempunyai projek lain dalam kerja-kerja, dan sekarang kita tahu apabila ia akan memukul rak buku.

Buku terbaru dalam siri ini dipanggil, Lebih gelap: Lima puluh Shades lebih gelap seperti yang diucapkan oleh Kristian. Seperti yang mungkin anda katakan oleh tajuk, ia akan menceritakan semula buku kedua dalam siri popular James, Lima puluh Shades lebih gelap, tetapi dari perspektif Kristian bukannya Ana. Kembali pada tahun 2015, James mengeluarkan buku pertama dari perspektif Gray, tepat bertajuk Kelabu, dan peminat tidak perlu menunggu terlalu lama untuk sekuel itu, kerana Lebih gelap akan memukul rak buku pada 28 November.

lima puluh shades of grey
Ciri Fokus

“Bahagian dalam kepala Christian Gray adalah tempat yang menarik,” kata James dalam satu kenyataan. “Dalam Kelabu kami mendapat gambaran pertama tentang apa yang membuatkan orang Kristian memeriksanya, tetapi dalam Lebih gelap kita pergi lebih dalam, ke dalam kenangan yang paling menyakitkan dan pertemuan yang menjadikan dia orang yang rosak, menuntut Ana jatuh cinta. Menulis novel ini telah menjadi perjalanan penemuan, dan saya harap pembaca akan mendapati apa yang saya pelajari sebagai menarik seperti yang saya lakukan. Akhirnya, ia sentiasa menjadi kegembiraan untuk bekerjasama dengan pasukan hebat di Vintage. “

BERKAITAN: Semua kelihatan Glamor dari Lima puluh Shades lebih gelap L.A. Premiere

Walaupun ia menceritakan semula Lima puluh Shades lebih gelap, buku baru “penuh dengan kejutan,” menurut penerbit Vintage Books Anne Messitte.

Beruntung untuk kami, 28 Nov adalah sekitar sudut.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map