Filem Baru Jennifer Lopez Adalah Versi Pembantu Rumah 2018 di Manhattan

Anda mungkin fikir ini hanya musim panas purata anda pada hari Khamis, mungkin anda juga menyebutnya “membosankan” atau “run-of-the-mill,” tapi ini sebelum anda sedar bahawa treler pertama untuk filem baru Jennifer Lopez telah jatuh (filem ciri aksi langsung pertama sejak 2015, fikiran anda).

Pegawai itu Akta Kedua treler adalah * akhirnya * di sini. Kami telah membongkar filem ini sejak kita mengetahui bahawa J.Lo akan bekerjasama dengan bestari kehidupan Leah Remini (belum lagi Milo Ventimiglia dan Vanessa Hudgens).

Dilihat oleh treler hampir tiga minit, Akta Kedua mempunyai semua karya filem J.Lo klasik-dan oleh “filem J.Lo klasik” yang kita maksudkan Pembantu rumah di Manhattan, kerana ia pada dasarnya versi filem 2018 itu.

Seorang kerani jualan yang terlalu rendah, terlalu banyak bekerja dalam jaket birunya untuk almari pakaian berjenama dan karier berkuasa tinggi-dengan sedikit bantuan dari rakan-rakannya yang berteknologi tinggi.

Suka Pembantu rumah di ManhattanMarisa, Akta KeduaMaya berpura-pura menjadi seseorang yang dia tidak untuk mendapatkan apa yang dia mahu, tetapi bukannya bersaing untuk jantung Ralph Fiennes (ia adalah 2002, OK?) Maya mahu hijau, mahu wang itu, mahu aliran tunai (dan juga kuasa dan hormat).

BERKAITAN: Jennifer Lopez Grills Steak Dalam Lingerie Penuh-dan Jujur, Kami Harapkan Tidak Kurang

Walaupun kami sudah melihat filem ini sebelum ini (beberapa kali), kami tidak sabar untuk menangkapnya Akta Kedua apabila ia membuat debutnya teater pada 21 Nov.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

36 + = 42

map