Filem Lisa Frank Ini Akan Membuat Semua Rainbow Anda Mimpi Realiti

Pegang bekalan sekolah anda, anak-anak ’90-an! Tindakan hibrid langsung dan filem animasi (fikir: Siapa Roger Rabbit Framed?) yang diilhamkan oleh karya seni dunia Lisa Frank kini sedang dalam pembangunan.

Frank dilaporkan bekerjasama dengannya Tentera Udara satu dan Dan dalam Kehidupan Nyata pengeluar Jon Shestack untuk membawa dunia psikohedelinya pelangi, unicorns, lumba-lumba, dan makhluk bayi yang merenung yang menentukan belanja ke sekolah untuk generasi, ke skrin besar.

“Saya sentiasa mahu melakukan filem ciri yang membawa dunia Lisa Frank ke hidup,” kata Frank, dalam satu pengumuman. “Kami mempunyai banyak backstory pada watak kami dan mereka telah hidup dalam imaginasi saya sejak awal.”

“Dunia Lisa Frank ceria, ia optimis, ia pinggul, tetapi ia tidak begitu menarik,” kata Shestack. “Ia sememangnya tidak mustahil untuk menjejaskan apabila anda tersenyum, dan mengapa anda mahu? Saya begitu tersenarai untuk menjadi sebahagian daripada ini.”

BERKAITAN: Lisa Frank Membuat Kemunculan Utama dengan Garis Pakaian Grafik Baru

Daftar kami! Kami akan menjadi yang pertama dalam talian di teater yang memakai tunic unicorn kami.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 − = 51

map