Flashback ke 90-an: Chokers yang Diilhamkan Runway

Ingatlah orang-orang tatu plastik hitam yang sejuk dari 90-an? Terima kasih kepada landasan Carven musim bunga / musim panas 2014, mereka membuat kemunculan dan dalam bentuk dan bentuk baru. Pengarah kreatif jenama Guillaume Henry memberikan reka bentuk kamera berwarna-warni yang berwarna-warni apabila dia menghantar setiap model dengan pengukir kulit berwarna hitam yang dikelilingi di lehernya. Keputusan? Satu gabungan kemenangan yang hanya keseimbangan yang betul antara tegang dan manis.

Seperti semula comebacks fesyen yang kukuh (lihat: Ray-Ban Wayfarers untuk permulaan), kami dengan senang hati memeluknya, tidak ada soalan yang ditanya. Oleh itu, dalam sambutan kembalinya, kami memburu pilihan pemetik yang berkisar dari Lisbeth Salander yang sukar kepada Cher Horowitz. Dan kami juga mendapat replika yang tepat dari tatu plastik di sepanjang jalan (di atas).

Dari logam berpintal ke kepingan kristal Swarovski, penyamaran adalah kemarahan. Lihat semua pilihan kami di sini!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 20 =

map