Forbes Mendedahkan Model Tertinggi-Dibayar 2016-Lihat Siapa Teratas Senarai

Abad ke-21 telah memasuki standard baru model-turned-selebriti, yang dibuat sangat jelas dalam ForbesSenarai 2016 model berpendapatan tinggi. Doket ini termasuk bintang media sosial dan pelakon seperti Cara Delevigne (No. 7), Gigi Hadid (No. 5), dan Kendall Jenner (No. 3). Hari-hari ini, kita cenderung menyedari siapa model-model yang berjaya ini bertarikh kerana kita mengenai keluasan kempen mereka. 

Kedudukan tahun ini termasuk beberapa pendatang baru (Lily Aldridge, Jasmine Tookes, Taylor Hill, Barbara Palvin, dan sebagainya), serta veteran industri seperti Gisele Bündchen, 36, yang secara konsisten menduduki senarai sejak 2002.

ForbesGisele Bündchen di No. 1 ($ 30.5 juta), Adriana Lima di No.2 ($ 10.5 juta), Kendall Jenner dan Karlie Kloss mengikat No. 3 dengan pendapatan tahunan $ 10 juta, dan Rosie Huntington -Whitely dan Gigi Hadid terikat untuk No. 5 dengan pendapatan tahunan sebanyak $ 9 juta sekeping.

VIDEO: Stuart Weitzman #InOurShoes

Tahniah kepada semua yang membuat senarai kuasa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 28 = 36

map