Foto Besar untuk Big Rock: Cincin Engagement Sparkling Christina Aguilera

Christina Aguilera mempunyai Hari Valentine istimewa pada tahun ini. Budaknya tiga tahun, penerbit filem Matthew Rutler, mencadangkan penyanyi di Hawaii bercuti dengan cincin pertunangan yang menakjubkan. Aguilera berkongsi foto batu di Twitternya, “Dia bertanya dan saya kata ……” dia menulis. Kami akan mengambil hakikat bahawa dia memakai cincin yang cantik dan terperinci sebagai “ya” dengan soalan besarnya.

Rutler telah merancang cincin itu untuk beberapa waktu, dengan berhati-hati memilih setiap batu untuk mewakili aspek yang berbeza dari hubungannya dengan Aguilera, laporan Orang. Persembahan vintaj unik yang diilhamkan oleh beberapa keping perhiasan yang menyukai pencinta lagu, dan mempunyai sembilan batu permata pelbagai warna khas yang anda tidak dapat melihat-masing-masing dengan makna istimewa kepada pasangan. Band ini menyusun dan menjalinkan hubungan, yang mewakili kehidupan mereka datang bersama sebagai satu. Ia sememangnya satu percikan api yang mempesonakan. Tahniah kepada pasangan itu.

Ingin melihat lebih banyak cincin pertunangan selebriti? Semak imbas galeri kami untuk melihat beberapa berlian utama!

LEBIH: • Semua Butiran Mengenai Christina Aguilera Suara Hairdos • Lihat Transformasi Kecantikan Christina Aguilera • Melihat Di Dalam Bagaimana Cincin Pertunangan Dibuat

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 6 =

map