Found It! Gincu Wain Deep Anne Hathaway

Bibir bordeaux yang mendalam seperti Anne Hathaway membuat kenyataan bergaya, tetapi mencari warna wain sempurna anda kadang-kadang boleh menjadi satu cabaran. Itulah sebabnya artis solek Hathaway Kate Lee bercampur tiga warna berbeza untuk membuat warna tersuai yang kelihatan betul betul. “Kami mahu Anne kelihatan licin dan bergaya di bandar asalnya di New York City,”Lee berkata mengenai wajah solek Hathaway memakai perdana New York Les Miserables. “Saya bermula dengan warna Lipatan Allure Chanel’s Rouge Allure di Rouge Noir, plum yang dalam. Saya kemudian menambah Warna Lipstik Rouge Allure Velvet Matte di La Somptuese raspberi.”Sentuhan gincu magenta berkilat Chanel di Palpitane mencerahkan asas terung gelap, dan menjadikannya kurang teruk. Angkat setiap warna, harga dari $ 33 hingga $ 34 setiap satu, di chanel.com.

Plus, belanjakan lebih banyak lipstik yang disukai oleh bintang.

LEBIH:• Pixie Anne Hathaway adalah Potong Permintaian Boston • Dapatkan Pandangan: Anne Hathaway’s Silver French Mani • Anne Hathaway Membongkar Rambutnya Untuk Les Mis

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − = 18

map