Found It! Hatrik Grammys Popular Pharrell Williams

Pharrell Williams mempunyai malam yang besar pada Anugerah Grammy Tahunan ke-56, dengan mengambil 4 gramophones rumah, termasuk Rekod Tahun untuk “Get Lucky” hit dengan Daft Punk. Tetapi apa yang telah malam yang lebih besar daripada Williams? Topi-Nya! Pembuatan Vivienne Westwood yang unik meraih perhatian utama di pameran itu, dan dengan cepat dihargai dengan akaun Twitter sendiri @ pharrellhat dalam beberapa minit selepas muncul di permaidani merah. Topeng buatan tangan buatannya memberi inspirasi kepada perbandingan dalam talian yang terkenal, termasuk salah satu topi Gunung Dudley Do-Right terkenal, gaya ranger Smokey Bear, dan logo restoran Arby (yang menyerupai kesamaan pada akaun Twitter mereka). Jadi kenapa sekeping besar? Pakaian kepala Pharrell mengangguk pemuzik hip-hop awal Malcolm McLaren dan video muzik Pasukan Paling Terkenal di Dunia untuk “Buffalo Girls.” Walaupun topi sepertinya tersasar dari gaya terbang biasa Williams, ini pastinya satu aksesori pembuatan kenyataan, dan pasti aksesori malam yang paling banyak dibicarakan. Ingin menyalin gayanya? Anda boleh membeli topi dari butik Vivienne Westwood Worlds End di London dengan harga £ 95 ($ 157.57).

Lihat semua orang yang memakai Anugerah Grammy 2014.

LEBIH: • Grammys 2014 Fashiom Round-Up: Lihat Semua Trend • 10 Instagram Grammy Layak Ketuk Double • 6 Moments Kegemaran kami dari Grammys 2014

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 29 = 39

map