Found It: Mesin Rowing Frank Underwood dari House of Cards

Seperti mana-mana Rumah kad peminat bernilai garamnya tahu protagonis Frank Underwood suka tidak lebih daripada berundur ke ruang bawah tanah rumahnya yang ditunjuk baik untuk bersendiri bersendirian latihan di mesin mendayungnya-pembebasan meditatif selepas hari yang panjang memalsukan, memakan tulang rusuk untuk sarapan pagi, dan menacing rakan sekerja. Perabot bijirin kayu yang indah itu dipanggil WaterRower, dan kini dijual di Muzium Seni Moden di NYC ($ 1,500; momastore.org).

BERKAITAN: Pelajaran Kehidupan dan Nasihat Karir dari Rumah kadKevin Spacey

Frank Underwood s Rowing Machine
Netflix

Dirancang untuk meniru perasaan bot yang meluncur di sepanjang sungai atau tasik, mesin mendayung menimbulkan ketahanan dengan tangki yang penuh dengan air, dan tahap kesulitan menyesuaikan secara semula jadi kepada pengguna. Ia lebih tenang daripada penunggang rintangan udara, tidak memerlukan kuasa luaran, mempunyai jejak kecil dan boleh disimpan tegak ketika tidak digunakan.

Pembinaan mesin juga perlu diperhatikan. Ia buatan tangan di Rhode Island dari kayu tahan lama yang dikendalikan dari Appalachian Forest-mari kita katakan ia jauh lebih baik untuk planet ini daripada Frank.

Frank Underwood s Rowing Machine
Kesopanan

PHOTOS: Mesti Kecergasan Trend untuk Mencuba Sekarang

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

21 − 17 =

map