Freida Pinto memotong rambutnya ke dalam Lob! Mewujudkan Gelombang Pantai-Nya Di Pantai

Bergabung dengan pangkat Beyoncé, Lauren Conrad, dan Halle Berry, Freida Pinto telah melompat di kereta kebal lob! Walaupun kami hanya pernah melihat Pinto dengan lapisan tanda niaga cantiknya, bintang itu mengejutkan kami malam tadi ketika dia memulakan kerjayanya, yang mempunyai jumlah tiup dan tekstur yang sempurna. “Freida baru saja mendapat potongan rambut yang baru, yang sememangnya menjadi gaya ringan,” ujar ahli rambut Johnny Lavoy, yang membentuk gelombang hidupnya. “Saya mahu mencipta gaya yang baru dan mempamerkan gaun manik berambut cantik yang cantik. Ia berstruktur tetapi tidak terlalu berstruktur.”

PHOTOS: Lihat Transformasi Freida Pinto

Lavoy bermula dengan rambut basah, misting pada Txt L’Oreal’s Tousle Waves Spray ($ 5; ulta.com), yang mengeluarkan curl semula jadi Pinto, dan Boost It Blow Out Heat Spray ($ 5; ulta.com) sebagai perisai dari alat penggayaan haba. Dia kemudian mengeringkan rambutnya dengan tangannya, menggunakan gerakan-gerakan berisik untuk membentuk gelombang. Setelah rambutnya benar-benar kering, Lavoy memberikan pergerakan tambahan tekstur, bergantian di antara besi curling untuk membentuk keriting lingkaran, dan besi datar untuk membuat gelombang rata. Veil terakhir L’Oreal Lock It Weather Control Hairspray ($ 5; ulta.com) mengekalkan gaya di tempat sepanjang malam.

PHOTOS: Lihat Lebih Banyak Makeover Hairstyles

Video Berkaitan: Kahlana Barfield Menggunakan Cengkung Oribe untuk Tame Her Beachy Waves

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 68 = 72

map