Gabrielle Union Awkwardly Got Caught Up dalam Tristan Thompson’s Cheating Scandal

Gabrielle Union boleh menjadi seorang wanita Renaissance Hollywood (dia seorang pelakon, penulis, pereka, pengeluar, aktivis, dan lain-lain), tetapi ada satu bidang di mana anda boleh yakin dia tidak terlibat: Tristan Thompson yang dikatakan tidak setia.

Pada hari Selasa, The Shade Room menerbitkan gambar teman lelaki Khloé Kardashian (dan bapa anaknya) memasuki bilik hotel dengan seorang wanita lain pada hujung minggu. Merasakan seperti gambar-gambar (terutamanya digabungkan dengan bukti-bukti lain), terdapat satu tempat leviti dalam keseronokan keseluruhan: bom foto Gabrielle Union yang tidak disengajakan.

Dalam salah satu imej yang menunjukkan model Instagram Lani Blair menghampiri hotel yang dipersoalkan, anda boleh melihat sekilas Menjadi Mary Jane muka bintang ketika dia keluar dari kenderaan di latar belakang.

Sememangnya, TSR menyeru Gab untuk menumpahkan teh. Mengikut merebut skrin yang diperolehi oleh akaun Instagram di laman web, Union membalas, menulis, “Jangan kenal dia. Tidak melihatnya. Saya menikmati malam saya dengan ibu dan ibu saya. Kami tidak terlibat dalam perkara ini. “

#TSRClearTheAir: #GabrielleUnion telah rasmi #SteppedIntoTheShadeRoom untuk mengatakan dia tidak tahu apa-apa, dia tidak melihat apa-apa. Pada asasnya, �� “Nama saya Bennett, dan saya tidak berada di dalamnya!” 성읍�� Okurrrr!

Satu jawatan yang dikongsi oleh The Shade Room (@theshaderoom) pada

Gabrielle sangat ingin dikecualikan daripada naratif ini.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 + = 67

map