Gadis Ulang Tahun Jennifer Lopez Ushers dalam Tahun ke-47 beliau dalam Jumpsuit Green yang terjun

Ia kelihatan seperti Jennifer Lopez mempunyai sesuatu untuk menjunam penyu hijau. Enam belas tahun selepas meraih gaun Versace yang sangat ikonik untuk Grammys, ikon muzik mengagumkan asetnya dalam satu lagi penampilan zamrud. Kali ini, J.Lo merayakan ulang tahun ke-47nya, dan sudah tentu, dia melakukannya dengan gaya yang serius-dengan kek multi-tier, untuk boot.

Lopez, yang berada di Las Vegas untuk kediamannya Semua yang saya ada, berpesta di Nobu Villa pada hari Ahad, bersama dengan beberapa kuasa bintang utama. Celebs seperti Leah Remini, Montana Perancis, dan bintang bola sepak Cristiano Ronaldo berada di tangan untuk perayaan, serta teman lelaki Casper Smart, yang bersama-host bash dengan pengurus lama Lopez Benny Medina.

JLo Birthday 1
MediaPunch / REX / Shutterstock
JLo Birthday 2
Walik Goshorn / Mediapunch

Sudah tentu, bintang pop kelihatan luar biasa pada hari besarnya dalam jumpsuit Zuhair Murad yang berkilauan dengan celah tinggi paha dan garis leher yang mendalam yang mendedahkan bra biru yang dihiasinya. Lopez menyimpan rambut dan soleknya dengan mudah, memasangkan pertunjukan lurus dengan bibir coklat yang hangat dan membiarkan pertunangan berkilauannya menjadi pusat. “Satu malam yang perlu diingati,” dia merakamkan foto ini rupa seksi.

Malam untuk ingat … �� ��: @denisetruscello

Foto yang disiarkan oleh Jennifer Lopez (@jlo) pada

BERKAITAN: Calvin Harris Melayari dengan Girl Birthday dan “Ikon Legenda” Jennifer Lopez di Vegas

Kami tidak mengharapkan bintang ageless ini berdering dalam apa-apa cara lain.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map