Gal Gadot Reacts untuk Pencalonan Oscar Wonder Girl

Duta Revlon dan kehidupan sebenar Wonder Woman Gal Gadot terkejut dengan N.Y.C. acara Rabu ketika dia tiba di rupa hitam-hitam yang berjaya bekerja dalam hampir setiap trend permaidani merah yang terkenal.

Gadot, 32, menghadiri acara kempen Revlon dalam ensembel bunga halus-grazing dari koleksi musim semi / musim panas Mugler 2018. Sebagai tambahan kepada garis leher ultra-terjun pakaian dan kancing yang dipasang, paparan ini menonjol keunikannya dalam perhiasan berkilauan yang menghiasi dada, panel semata-mata yang merentangi kawasan paha, dan bahagian yang terbakar.

Pelakon Israel memakai kunci gelap yang licin di bahunya untuk acara dan aksesori dengan bibir berwarna Merlot dan sepadan kuku.

gal gadot oscars snub
Erik Pendzich / REX / Shutterstock

Pada petang itu, Gadot membuka Perempuan yang hebat‘Tanya Oscar, berkata Hiburan Malam ini, “Saya sangat berpindah dan disentuh oleh orang-orang yang kecewa Perempuan yang hebat tidak dicalonkan, tetapi kami pastinya tidak pernah membuat filem itu. Saya fikir anda tidak boleh memilikinya, “katanya. “Kami telah melakukan filem ini dan ia diterima dengan cara yang luar biasa dan hebat, dan kami mahu kekal rendah hati dan bersyukur, dan kami akan mempunyai satu lagi filem, jadi siapa tahu? Mungkin yang seterusnya! “

Dikemukakan seperti superhero sebenar, Gal!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

30 − 28 =

map