Game of the Thrones Nikolaj Coster-Waldau Knows Whether Tormund Is Dead or Alive

Anda bukan satu-satunya yang disimpan di dalam gelap Game of Thrones Musim 8: Jaime Lannister juga menunggu untuk mempelajari nasibnya. Nikolaj Coster-Waldau, pelakon yang memainkan budak lelaki satu tangan kegemaran kami, belum menerima skrip musim depan, tetapi dia tahu satu watak yang dia suka untuk mencipta adegan dengan.

Menurut Coster-Waldau, Jaime mungkin menuju utara ke Winterfell-sekurang-kurangnya itulah yang diambilnya dari skrip. Pemain pedang tersebut meletakkan sarung tangan di tangannya yang baik dan menunggang salji dalam musim 7, yang memimpin kami untuk percaya dia menuju ke arah Jon Snow dan Daenerys Targaryen mengalahkan White Walkers, walaupun Ratu Cersei tidak akan.

Jika dia membuatnya ke utara, Jaime boleh menghubungi Tormund Giantsbane-iaitu, jika Tormund masih hidup. Yang terakhir yang kita lihat dari wildling yang redheaded, dia berdiri di atas dinding sebagai naga undead mengetuknya dengan nafas berair. Panggil kami gila, tapi itu kelihatan seperti cantik kejatuhan besar untuk bertahan hidup jika dia tidak beku hingga mati.

tk
Dengan hormat dari HBO

Tetapi tanya Coster-Waldau jika dia berfikir Tormund masih hidup dan jawapannya adalah segera dan muktamad: “Saya pasti dia. Saya pasti dia, “kata pelakon dan Duta Muhibah UNDP InStyle pada majlis makan tengahari yang intim sebelum dia mengadili Piala Dunia Girls Global pada hari Selasa.

BERKAITAN: GoTNikolaj Coster-Waldau Mengadili Kejohanan Bola Sepak dalam Nama Kesaksamaan Gender

Ambil itu dengan sebutir garam, kerana lelaki ini dengan dahsyat mengisytiharkan bahawa Jon Snow telah mati untuk kebaikan. Tetapi jika boleh dipercayai, Coster-Waldau tidak mahu lebih daripada menyiarkan adegan dengan wildling.

“Sekiranya anda melihat cerita, saya harus mempunyai adegan dengan Tormund Giantsband. Itu akan menjadi menyeronokkan, “katanya InStyle. Keseronokan yang dia merujuk kepada, sememangnya, berpunca dari kemajuan Tormund yang menggembirakan ke arah Brienne of Tarth.

Jaime, juga, mempunyai sejarah dengan Brienne: Kedua-duanya telah berkongsi adegan tab panas panas. Plus, dia kini tidak lagi melekat pada kakaknya / Cersei kekasihnya.

Jika Tormund adalah masih hidup dan Jaime menjadikannya utara, ini boleh membuat satu segi tiga cinta yang menarik.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 34 = 37

map